Duke u ngarkuar ...

Përmirësoni Performancën e Ndërtesës

Na kontaktoni sot!

Shërbimet tona

CET ndihmon profesionistët e ndërtimit dhe modelimit të projektojnë dhe ndërtojnë shtëpi dhe ndërtesa shumëfamiljare që plotësojnë standardet e ditëve të sotme për performancën.

Na kontaktoni për të filluar sot! Telefononi 888-452-8805hap telefonuesin e telefonit ose të përdorim tonë Formular Kontaktit.

Ne kemi ekspertizë dhe përvojë të veçantë në projekte shumë-familjare me performancë të lartë, shumë prej të cilave janë projekte të strehimit të përballueshëm. Ne gjithashtu përqendrohemi në shtëpi familjare me performancë të lartë duke përfshirë Net Zero dhe Passive House.

Ne shpresojmë të punojmë me ju në Massachusetts, Connecticut, New Hampshire dhe New York.

Shtëpia pasive

Shtëpitë pasive dhe ndërtesat pasive përdorin shumë pak energji dhe sigurojnë rehati superiore duke përfshirë barriera ajri shumë të ngushta, super izolim, lustrim me performancë të lartë, ventilim të rikuperimit të nxehtësisë dhe karakteristika të tjera. CET mund t'ju ndihmojë të përcaktoni nëse çertifikimi i Passive House është një objektiv realist për projektin tuaj dhe më pas ju ndihmon të lundroni në procesin e çertifikimit nga fillimi në fund.

hapet në një dritare të reMësoni më shumë rreth Shtëpisë pasive.

TE TIJ

Sistemet e Vlerësimit të Energjisë në Shtëpi (HERS) përdoret për pajtueshmërinë e kodit, zbritjet dhe si një parakusht për çertifikime të tjera si ENERGY STAR, Indoor Air Plus dhe Zero Energy Ready. Mund të përdoret për ndërtime të reja, rinovime dhe shtesa për ndërtesa banimi të të gjitha madhësive. CET mund t'ju ndihmojë të krijoni një plan specifik për arritjen e çdo indeksi HERS në mënyrë efektive.

hapet në një dritare të reMësoni më shumë rreth Vlerësimeve të HERS.

LEED / LEED i Çertifikueshëm

Sistemet e vlerësimit LEED për Shtëpitë dhe LEED për Multifamily vlerësojnë tiparet e qëndrueshmërisë mjedisore të ndërtesave të banimit, duke përfshirë vendndodhjen, efikasitetin e ujit, performancën e energjisë, përdorimin e materialeve dhe cilësinë e ambientit të brendshëm. CET mund të ju ndihmojë të identifikoni kreditë që janë një përshtatje e mirë për qëllimet e projektit tuaj për të arritur LEED Silver, Gold, ose Platinum.

hapet në një dritare të reMësoni më shumë rreth LEED.

ENERGJI STAR

Shtëpitë e reja ENERGY STAR dhe ndërtesat shumëfamiljare janë 20% më efikase sesa ndërtesat standarde të reja dhe ato përfshijnë tipare të mendjes së përbashkët për të siguruar cilësi të mirë të ajrit, qëndrueshmëri dhe komoditet. CET mund të punojë me ju gjatë fazave të projektimit dhe ndërtimit për të përfshirë të gjitha tiparet ENERGY STAR në ndërtesën tuaj dhe për të siguruar një proces inspektimi dhe testimi të qetë dhe të suksesshëm.

hapet në një dritare të reMësoni më shumë rreth ENERGY STAR®.

Rinovimet dhe shtesat

Rinovimet dhe shtesat ekzistuese të ndërtesave paraqesin sfida dhe mundësi unike për përmirësimin e performancës së ndërtesës. CET ka dekada përvojë duke vlerësuar ndërtesat ekzistuese dhe duke ndihmuar klientët të lundrojnë në zgjedhjet e vështira të përfshira në përmirësimin e tyre.

projektet

Shtëpia pasive
Shtëpia Garfield
Williams College
Williamstown, MA

Shtëpia pasive
Rezidenca Arango
Amherst, MA

HERS Vlerësuar
Rezidenca Markesich
Portland, CT

LEED
Clarion
Ndërtuesit e Komunitetit, Inc.
Boston, MA

LEED
Rezidenca Bullitt / Jonas
Ndërtuesit e Wright
Northampton, MA

Ylli i ENERGJIS
Leyden Woods Strehim të përballueshëm
Ndërtuesit e Komunitetit, Inc
Greenfield, MA

Ylli i ENERGJIS
Habitat për njerëzimin -
MetroWest / Worcester i Madh
Holliston, MA

Rinovimet dhe shtesat
Shumë-Familja e Jaques Ave
Tokë e përbashkët Worcester
Worcester, MA

Ekipi ynë

Ne shpresojmë të punojmë me ju në Massachusetts, Connecticut, New Hampshire dhe New York

Na kontaktoni!

Keni nje pyetje Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!