Duke u ngarkuar ...

Jini më të rehatshëm

Na kontaktoni sot!

Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi

1-888-333 7525-hap telefonuesin e telefonit *

NextZero, i njohur më parë si Programi HELPS (Shërbimet për Parandalimin e Humbjes së Energjisë në Shtëpi), ofrohet nga Kompania Elektrike Komunale me Shumicë e Massachusetts (MMWEC).

NextZero ofron edukim për energjinë, auditime të energjisë në shtëpi, ndihmë me përmirësimet e energjisë në shtëpi dhe zbritje të pajisjeve ENERGY STAR për klientët e shërbimeve në qytetet e mëposhtme:

Ashburnham, Boylston, Chicopee, Groton, Holden, Holyoke, Hull, Ipswich, Marblehead, Paxton, Peabody, Princeton, Russell, Shrewsbury, South Hadley, Sterling, Templeton, Wakefield dhe West Boylston

Përmirësimi i efiçencës së energjisë në shtëpi mund të përfshijë:

 • Vulosja dhe izolimi i ajrit
 • Pajisjet e ngrohjes, ftohjes dhe ngrohjes së ujit me efikasitet të lartë
 • Pajisje
 • Termostat pa tel
 • Diellor
 • Projektet e reja të ndërtimit dhe rehabilitimit të zorrëve
 • Ngarkimi i automjetit elektrik rezidencial i pajisur me Wi-fi

Mësoni rreth programit të pompës së nxehtësisë NextZero këtu.

Për të mësuar më shumë rreth asaj që ofron aktualisht çdo qytet NextZero, ju lutemi vizitoni https://nextzero.org/.

* Klientët e Fabrikës Komunale të Dritës Peabody (PMLP), ju lutemi telefononi në 978-531-5975 për të caktuar një audit të energjisë në shtëpi.

Forma e Kontaktit të Vlerësimit të Energjisë në Shtëpi

Plotësoni formularin për të filluar.

Logo e gazit dhe elektrike Westfield

1-844-403 7960-hap telefonuesin e telefonit *

Përmirësimet e pranueshme të efikasitetit të energjisë në shtëpi mund të përfshijnë:

 • Vulosja dhe izolimi i ajrit
 • Pajisjet e ngrohjes, ftohjes dhe ngrohjes së ujit me efikasitet të lartë
 • Pajisje
 • Termostat pa tel
 • Diellor
 • Projektet e reja të ndërtimit dhe rehabilitimit të zorrëve
 • Pajisjet e oborrit
 • Dhe më shumë!

Klikoni këtu për të mësuar rreth pompave të nxehtësisë me burim ajri!

Forma e Kontaktit të Vlerësimit të Energjisë në Shtëpi

Plotësoni formularin për të filluar.

1-866-527 7283-hap telefonuesin e telefonit

Mass Save ofron vlerësime të energjisë pa kosto për të ndihmuar pronarët e shtëpive të bëjnë përmirësime në shtëpi që kursejnë para, energji elektrike dhe karburant për ngrohje. CET kryen shërbimet energjetike të Mass Save për Berkshire Gas në Massachusetts Perëndimor. Eksperti ynë  hapet në një dritare të reStaf i çertifikuar nga BPI do t'ju ndihmojë të identifikoni dhe jepni përparësi përmirësimeve me kosto efektive për shtëpinë tuaj dhe do t'ju tregojë për zbritjet dhe stimujt për ta bërë atë më të përballueshëm. Bërja e shtëpisë tuaj me energji efikase është më e lehtë se kurrë me stimuj të shkëlqyer nga Mass Save:

 • Kurseni deri në 2,000 dollarë në azhurnimet e energjisë në shtëpi siç janë izolimi dhe mbyllja e ajrit
 • 0% interesi Kredi HEAT (deri në 25,000 $ - shih  hapet në një dritare të reMassSave.com per ofertat e fundit)

Pronarët e shtëpive që kualifikohen për kredi mund të financojnë azhurnimet e rekomanduara të tilla si izolimi, mbyllja e ajrit, ngrohja me efikasitet të lartë dhe sistemet e ujit të nxehtë, dritaret dhe uji i nxehtë diellor. Hapi juaj i parë për t'u kualifikuar për stimuj është që të regjistroheni për një vlerësim pa kosto të energjisë në shtëpi për kursimin masiv.

Forma e Kontaktit të Vlerësimit të Energjisë në Shtëpi

Plotësoni formularin për të filluar.

Energjia e Rinovueshme

Pavarësisht nëse kompensojnë fuqinë tuaj ose instaloni sistemin tuaj PV, zgjedhjet e energjisë së rinovueshme bëjnë hapa të mëdha në uljen e gjurmës tuaj të karbonit.

NA KONTAKTONI rreth energjisë së rinovueshme:
Telefononi / Teksti: 413-341-0418hap telefonuesin e telefonit Email: hapet në një dritare të recet@cetonline.org

Bëni shtëpinë tuaj më efikase në energji

Të gjitha shtëpitë mund të jenë më efikase dhe më komode për energjinë. Bërja e shtëpisë tuaj më efikase do t'ju kursejë para edhe në faturën tuaj elektrike çdo muaj!

Ndërtoni një shtëpi me performancë të lartë

CET ndihmon profesionistët e ndërtimit dhe modelimit të projektojnë dhe ndërtojnë shtëpi dhe ndërtesa shumëfamiljare që plotësojnë standardet e ditëve të sotme për performancën. Mësoni më shumë se si mund t'ju ndihmojmë.

hapet në një dritare të reShërbime të Ndërtimit me Performancë të Lartë

 • Shtëpia pasive
 • Energjia zero zero
 • Ylli i ENERGJIS
 • Vlerësimet e TIJ
 • LEED për Shtëpi
 • LEED për Multifamily
 • Testimi i dyerve të ventilatorëve
 • Testimi i rrjedhjes së kanaleve
 • Programet stimuluese:
  Kurseni në masë, NYSERDA, Energize CT

hapet në një dritare të reLlojet e projektit

 • Familje beqare ndërtim i ri
 • Rinovime dhe shtesa familjare të vetme
 • Ndërtime shumëfamiljare
 • Rinovime dhe shtesa shumëfamiljare
 • Projekte me përdorim të përzier
 • Ndërtesa me rritje të ulët dhe në mes të ngritjes deri në 8 kate
 • Ndërtesa jo-rezidenciale

Shembuj të projektit

Shtëpia pasive
Shtëpia Garfield
Williams College
Williamstown, MA

Shtëpia pasive
Rezidenca Arango
Amherst, MA

TIJ Vlerësuar
Rezidenca Markesich
Portland, CT

LEED
Clarion
Ndërtuesit e Komunitetit, Inc.
Boston, MA

LEED
Rezidenca Bullitt / Jonas
Ndërtuesit e Wright
Northampton, MA

Ylli i ENERGJIS
Leyden Woods Strehim të përballueshëm
Ndërtuesit e Komunitetit, Inc
Greenfield, MA

Ylli i ENERGJIS
Habitat për njerëzimin -
MetroWest / Worcester i Madh
Holliston, MA

Rinovimet dhe shtesat
Shumë-Familja e Jaques Ave
Tokë e përbashkët Worcester
Worcester, MA

NA KONTAKTONI rreth Ndërtimit me Performancë të Lartë:
Telefononi / Teksti: 888-452-8805hap telefonuesin e telefonit Email: hapet në një dritare të recet@cetonline.org