Duke u ngarkuar ...

Përmirësoni Performancën e Biznesit

Na kontaktoni sot!

CET zbaton dhe forcon programet e zvogëlimit të mbetjeve për bizneset dhe institucionet e të gjitha madhësive me një histori të provuar të suksesit. Ne mund të ndihmojmë biznesin tuaj në ngritjen ose përmirësimin e programeve ekzistuese të riciklimit dhe kompostimit.

Zgjidhje të tretura të ushqimit

Merrni ndihmë ushqimore të humbur, Vizitoni faqen tonë të internetit Wasted Food Solutions Sot!

Kurseni para | Bëjeni biznesin tuaj më të qëndrueshëm | Merrni mbështetje falas, të personalizuar

CET ka njohuri të thella për tregun dhe ndihmon bizneset e ushqimit të punojnë në të gjithë botën Hierarkia e rimëkëmbjes së ushqimit EPA për të identifikuar zgjidhjet e parandalimit, rimëkëmbjes dhe devijimit, duke i integruar ato pa probleme në operacionet ekzistuese. CET zhvillon një takim në terren ose virtual për të mësuar më shumë për një biznes dhe nevojat e tij unike, më pas ofron një raport të personalizuar me rekomandime, të gjitha pa kosto për biznesin ose institucionin.

Mësoni më shumë ose na kontaktoni sot!

 • CET vepron si një katalizator për të përshpejtuar zhvillimin e një tregu të gjallë për të devijuar ushqimet e harxhuara nga sektorët komercialë dhe institucionalë.
 • Ne kemi qenë një lider në hapet në një dritare të rereduktimi i humbur i ushqimit dhe lëvizja e devijimit për më shumë se 20 vjet, duke zbatuar disa nga programet e para të kompostimit të ushqimit të tretur në vend, dhe duke kontribuar në një politikë efektive publike.
 • Ne besojmë se menaxhimi më i mirë i ushqimit të tretur është thelbësor për të adresuar ndryshimin e klimës, për të ushqyer më shumë njerëz të uritur dhe për të rritur ekonominë tonë.

Qendra për Mjetet EkoTeknologjisë

Këto burime fillimisht u zhvilluan nga Qendra për Ekoteknologjinë (CET) me kontratë me Departamentin e Mbrojtjes së Mjedisit të Massachusetts (MassDEP) si pjesë e programit MassDEP's RecyclingWorks in Massachusetts. CET i ka modifikuar këto dokumente për të hequr informacionin specifik të Massachusetts, në mënyrë që ato të mund të aplikohen në mbarë rajonin.

 • hapet në një dritare të reUdhëzues për ndarjen e burimeve
  • Dokumenti udhëzues për ndarjen nga burimi u zhvillua me zyrtarët shëndetësorë për zyrtarët shëndetësorë. Ai synon të ofrojë praktikat më të mira për trajtimin, ruajtjen dhe transportimin e pranueshëm të këtij materiali dhe të ndihmojë agjentët shëndetësorë që mund të mos jenë të njohur me ndarjen e ushqimit të humbur për kompostim.

Burime shtesë për ju

RecyclingWorks in MA Tools

Këto burime u zhvilluan nga Qendra për Ekoteknologjinë (CET) sipas kontratës me Departamentin e Mbrojtjes së Mjedisit të Massachusetts (MassDEP) si pjesë e programit MassDEP's RecyclingWorks in Massachusetts. Megjithëse këto dokumente i referohen shtetit të Massachusetts, ato janë dokumente publike dhe mund të zbatohen në mbarë rajonin.

 • hapet në një dritare të reMjeti vlerësues i mbetjeve ushqimore
  • RecyclingWorks ka përpiluar të dhënat e industrisë nga raportet dhe studimet e publikuara, të cilat mund të përdoren si udhëzim për objektet me pak ose aspak programe aktuale të devijimit të ushqimit të humbur. Zgjidhni kategorinë e industrisë që i përshtatet më së miri biznesit ose institucionit tuaj për të filluar vlerësimin e ushqimit tuaj të humbur sot.

Burime shtesë për ju

 • hapet në një dritare të reMë tej Me Ushqim
  • Informacion gjithëpërfshirës në lidhje me humbjen dhe mbetjet e ushqimit në Shtetet e Bashkuara dhe zgjidhjet e dedikuara për reduktimin e tij. Kjo qendër e burimeve virtuale ofron një spektër të gjerë përdoruesish – si biznese, entitete qeveritare, investitorë, OJQ, akademikë dhe individë – një platformë për të gjetur dhe shkëmbyer informacion rreth zgjidhjeve të provuara dhe qasjeve të reja inovative për të reduktuar volumin e ushqimit të tepërt të prodhuar. ushqeni njerëzit e uritur dhe devijoni ushqimin dhe mbetjet në përdorimin më të dobishëm.
 • hapet në një dritare të reRuani ushqimin
  • Këshilli i Mbrojtjes së Burimeve Natyrore ka bashkëpunuar me Këshillin Ad për të zhvilluar një mori burimesh për të ndihmuar komunitetet dhe individët të adresojnë çështjen e rëndësishme të ushqimit të shpërdoruar.
 • hapet në një dritare të reBioCikli
  • BioCycle është një burim i shkëlqyeshëm për informacionin e rikuperimit të organikës përmes konferencave, faqeve të internetit dhe publikimeve të tij.
 • Shpëtimi i ushqimit SH.B.A.
  • Food Rescue US përbëhet nga individë dhe organizata jofitimprurëse që ofrojnë për individë dhe familje të pasigurta ushqimore.

Burime shtesë për ju

Shikoni këtë video të shkurtër për të mësuar se si i qasemi zhvillimit të tregut të tretur të ushqimeve në të gjithë vendin dhe vizitoni uebfaqen tonë të Zgjidhjeve të Ushqimeve të Kota për të mësuar më shumë.

Programet e Mbetjeve Shtetërore të Massachusetts

RecyclingWorks dhe THE GREEN TEAM financohen nga Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit në Massachusetts (MassDEP) dhe administrohen nga CET.

hapet në një dritare të reRiciklimi Punon në Massachusetts është një program i ndihmës për riciklimin i krijuar për të ndihmuar bizneset dhe institucionet të maksimizojnë mundësitë e riciklimit, ripërdorimit dhe kompostimit.

RecyclingWorks financohet nga Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit në Massachusetts (MassDEP) dhe ofrohet nga CET me shërbimet e mëposhtme:

Telefononi: (888) 254 5525-hap telefonuesin e telefonit   Email:  info@recyclingworksma.com

hapet në një dritare të reEKIPI I GJELBR është një program arsimor interaktiv për shkollat ​​K-12 dhe fuqizon nxënësit dhe mësuesit për të ndihmuar mjedisin përmes reduktimit të mbetjeve, riciklimit, kompostimit, ruajtjes së energjisë dhe parandalimit të ndotjes.

 • Pjesëmarrësit e GREEN TEAM marrin mjete arsimore, të tilla si një poster në klasë, plane mësimore, këshilla riciklimi dhe aktivitete të sugjeruara.
 • Klasat pjesëmarrëse marrin çertifikata njohjeje dhe kanë të drejtë të fitojnë çmime.
 • hapet në një dritare të reRegjistrohuni sot!

Telefononi: (888) 254 5525-hap telefonuesin e telefonit   Email:  ricikloj@thegreenteam.org

Ndihma për Mbetjet e Konektikatit

CET ka ndihmuar shumë biznese dhe institucione në Konektikat të mësojnë më shumë rreth rikuperimit të ushqimit dhe mundësive të shpërdoruara të devijimit të ushqimit. Kur bëhet fjalë për parandalimin dhe devijimin e një game të gjerë materialesh nga asgjësimi, ne mund të ofrojmë mbështetje pa kosto! Ne ndihmojmë një sërë biznesesh, nga ato që sapo kanë filluar deri tek ata që duan t'i çojnë përpjekjet e tyre ekzistuese në një nivel tjetër.

Nëse jeni duke kërkuar të reduktoni ushqimin e humbur, ose thjesht mbeturinat tuaja në përgjithësi, ne mund te te ndihmojme.

Sipas ReFED, në vitin 2019 bizneset amerikane gjeneruan afërsisht 50 milionë tonë ushqim të tepërt – ekuivalenti i 80 miliardë vakte, që përfaqëson një humbje prej 244 miliardë dollarësh në sektorin e shërbimit të ushqimit, shitjes me pakicë, prodhimit dhe fermës. Ne ofrojmë zgjidhje për reduktimin e mbetjeve për bizneset e Connecticut!

 • Save Money
 • Bëjeni biznesin tuaj më të qëndrueshëm
 • Merrni mbështetje të personalizuar falas

Ne ofrojmë zgjidhje të lehta dhe praktike:

 • Konsultohuni me një ekspert pa kosto për ju
 • Merrni rekomandime të personalizuara
 • Zbatoni zgjidhje me mbështetje të vazhdueshme falas

Telefononi: 888-410-3827hap telefonuesin e telefonit  Email: reducewasect@cetonline.org

Këto burime u bënë të mundura përmes një kontrate me CET dhe Departamentin e Energjisë dhe Mbrojtjes së Mjedisit të Connecticut.

 • hapet në një dritare të reUdhëzimet dhe burimet e dhurimit të ushqimit nga Shkollat ​​e Connecticut
  • CET, në bashkëpunim me Departamentin e Energjisë dhe Mbrojtjes së Mjedisit në Konektikat, Departamentin e Shëndetit Publik, Departamentin e Arsimit, Departamentin e Bujqësisë dhe të tjerë, zhvilloi një dokument udhëzues për shkollat ​​e Connecticut mbi mundësitë për të dhuruar ushqim nga brenda përmes tabelave të përbashkëta, si dhe nga jashtë për bankat e ushqimit dhe organizatat bamirëse. Dokumenti konsolidon rregulloret federale dhe shtetërore, duke përfshirë informacionin mbi mbrojtjen e përgjegjësisë, kodet shëndetësore dhe më shumë.

Pazaret e EkoBuilding, Vizitoni faqen tonë të internetit për të blerë online

Dyqani më i madh i materialeve të ndërtimit të përdorura në New England, duke ofruar oferta të jashtëzakonshme për materialet e ripërdorura dhe të tepërta! EcoBuilding Bargains është një ndërmarrje e Qendrës për EcoTechnology dhe ka një ndikim të madh mjedisor duke devijuar 400 ton materiale të dobishme nga deponitë çdo vit.

DHURONI: Programoni një marrje falas të artikujve tuaj për t'i dhuruar

hapet në një dritare të reSHOP: Gjeni artikuj unikë të shpëtuar me çmime të shkëlqyera, të dërguara direkt në derën tuaj!

Telefononi: (413) 788 6900-hap telefonuesin e telefonit   Email:  ecobuildingbargains@cetonline.org

Riciklimi i llambave fluoreshente dhe produkteve të merkurit

Llambat fluoreshente janë efikase në energji, duke përdorur një të katërtën e energjisë për të prodhuar të njëjtën sasi drite si një llambë inkandeshente, por ato gjithashtu përmbajnë merkur dhe duhet të trajtohen dhe riciklohen në mënyrë të sigurt. Në Massachusetts, të gjitha llambat fluoreshente kërkohet të riciklohen me ligj. Pajisjet e tjera të zakonshme që përmbajnë merkur përfshijnë termostatet, termometrat dhe barometrat më të vjetër.

Ne mund t'ju ndihmojmë të hidhni në mënyrë të sigurt llambat tuaja fluoreshente dhe produktet e tjera që përmbajnë merkur!

 • MassDEP ka një renditja në të gjithë vendin të vendeve për të ricikluar në mënyrë të sigurt këto produkte
 • Për më shumë informacion në lidhje me efektet e merkurit, alternativat e sigurta dhe procedurat për derdhjet, shihni fletën e materialit tonë Merkuri në mjedishap skedarin PDF (pdf) ose kjo faqe MassDEP.
 • La Korporata e Riciklimit të Termostatit ofron ndihmë falas për riciklimin, raportimin dhe pajtueshmërinë e termostatit që përmban merkur.
 • Qendra për Ekoteknologji ka ndihmuar bizneset, institucionet dhe bashkitë me kosto efektive të gjejnë opsionet e duhura të riciklimit të llambave për gati një dekadë. Ne jemi në dispozicion për të ndihmuar biznesin tuaj të menaxhojë në mënyrë efektive këto materiale përmes mbështetjes nga Covanta Energy. Ju lutemi na kontaktoni për ndihmë.

Telefononi: (413) 586 7350- hap telefonuesin e telefonit  Email:  cet@cetonline.org

Shikoni se si përfituan këto biznese nga ndihma e CET për të zvogëluar mbeturinat: