Përdorni përvojën dhe ekspertizën tonë për t'ju ndihmuar të përmbushni qëllimet tuaja.

Na kontaktoni sot!

Le të punojmë së bashku!

Nëse jeni një kompani e shërbimeve, shoqata e industrisë, fondacioni ose agjenci qeveritare, ne mund t'ju ndihmojmë të zhvilloni dhe të siguroni energji të pastër zvogëlimi i mbetjeve zgjidhje për klientët / palët tuaja të interesit.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë dhe për të parë se si mund të ndihmojmë!

hapet në një dritare të reShihni Programet dhe Klientët Tanë Aktualë

Qendra për EkoTeknologji ndihmon njerëzit
dhe bizneset kursejnë energji dhe zvogëlojnë mbeturinat.

Energji të pastër

 • Modelimi i energjisë
 • Analiza e kodit të ndërtimit
 • Trajnimi i kodit të ndërtimit
 • Vlerësimet dhe çertifikimet duke përfshirë:
  • Shtëpia pasive
  • Energjia zero
  • LEED
  • BPI
  • RESNET / HERS
 • Vlerësimet e energjisë
 • Planet e veprimit të energjisë
 • Udhëzime përmes programeve të shërbimeve, shteteve dhe federalëve, stimujve dhe zbritjeve
 • Shërbime të koordinuara të dizajnit dhe instalimit
 • stërvitje
 • Referime
 • Specifikimi i punës
 • Kontraktori rregullimin dhe mbikëqyrjen
 • Sigurimi i cilësisë

Reduktimi i mbeturinave

 • Ushqim i humbur
 • Mbeturinat e ndërtimit dhe shkatërrimit
 • Planifikimi i mbetjeve zero
 • Menaxhimi i të gjitha rrjedhave të tjera të riciklimit

Ne kemi qenë një udhëheqës rajonal në zvogëlimin dhe devijimin e mbetjeve ushqimore për mbi 20 vjet, duke zbatuar disa nga programet e para të kompostimit të mbetjeve ushqimore në vend dhe duke krijuar dhe operuar një përpjekje të vlerësuar me çmime për uljen e mbetjeve ushqimore në Massachusetts. Ne i kemi zgjeruar këto përpjekje në Verilindje dhe po këshillojmë për politikat dhe programet e tjera shtetërore dhe lokale në shkallë vendi.

 • Trajnim praktik
 • Asistencë teknike praktike, postë elektronike dhe telefonike
 • Hartimi dhe zbatimi i programit për zvogëlimin dhe riciklimin e mbeturinave
 • Referencat te më të përshtatshmet nga qindra ofruesit tanë të zgjidhjeve
 • Burime të dobishme të industrisë / qeverisë, duke përfshirë:
  • Studime të rastit (video dhe shtyp)
  • Dokumentet më të mira të praktikës së menaxhimit
  • Udhëzues si-si
  • Këshilla për hartimin e politikave dhe programeve
 • EcoBuilding Bargains pranon dhurime të materialeve cilësore për përmirësimin e shtëpisë dhe i shet ato tek publiku me çmime të zbritura.
 • Dyqani ndihmon pronarët e shtëpive në New England të parandalojnë shkëmbimin e materialeve të ndërtimit në mënyrë të përsosur, dhe e bën përmirësimin e shtëpisë më të përballueshëm për më shumë njerëz.

Angazhimi i klientit

 • Shitjet
  • Rrjetet e referimit
  • telefon
  • Derë më derë
 • Marketing
  • Krijimi dhe administrimi i faqes në internet
  • Mediat sociale dhe fushatat e postës elektronike
  • Marrëdhëniet me publikun dhe median
  • Krijimi në internet, i shtypur dhe i përmbajtjes video
  • Reklamat
  • Postë direkte
 • Shtrirja dhe edukimi
  • Shfaqje në staf në ngjarjet e komunitetit ose korporatave
  • Punëtori edukative dhe seminare
  • Preferencat e konferencave dhe takimeve

Më pas ne i ndihmojmë klientët gjatë gjithë rrugës përmes vendimmarrjes dhe zbatimit të projektit, ndërsa lundrojmë në ofertat komplekse të stimujve dhe kërkesat rregullatore.