Çdo vit, Qendra për EkoTeknologji (CET) vendos qëllime ambicioze për të transformuar mënyrën e jetesës dhe punës; dhe për të përmirësuar komunitetin, ekonominë dhe mjedisin tonë. Ne po lëvizim gjilpërën përmes përpjekjeve pilot inovative, duke përfshirë projekte lokale për zvogëlimin e karbonit, dekarbonizim, ulje maksimale të ngarkesës, dekonstruksion dhe më shumë!

Në vitin 2020, CET uli emetimet e barabarta me heqjen e 35,000 makinave nga rruga për një vit, kursente energji të mjaftueshme për të furnizuar me energji mbi 7,500 shtëpi për një vit dhe zvogëloi mbeturinat e mjaftueshme për të mbushur 6,000 deponi. Ky ndikim krijoi mbi 14,000,000 $ në kursime gjatë gjithë jetës për banorët dhe pronarët e bizneseve. Ne kemi qenë të përkushtuar në gjetjen dhe zbatimin e zgjidhjeve inovative për të ndihmuar njerëzit dhe bizneset të kursejnë energji dhe të zvogëlojnë mbeturinat për më shumë se 45 vjet dhe kemi planifikuar shumë punë emocionuese për të ardhmen.

Për të festuar 51 vjetorin e Ditës së Tokës, ne u ulëm me Drejtorin e Inovacionit të CET, Ashley Muspratt dhe një nga Specialistët tanë të Mjedisit, Karen Franczyk. Ne diskutuam rëndësinë e zgjidhjeve të tretura të ushqimit, dekarbonizimin, efikasitetin e energjisë, dhe më shumë. Biseda u përqendrua në punën dinamike që CET ka planifikuar për të ardhmen, si dhe disa projekte interesante të kohëve të fundit. Nëse e keni humbur shikoni regjistrimin më poshtë.

CET ndihmon njerëz bizneset kurseni energji dhe zvogëloni mbeturinat. Tonë Ndërtesa me Performancë të Lartë ekipi punon për të ndihmuar profesionistët e ndërtimit dhe modelimit të projektojnë dhe ndërtojnë shtëpi dhe ndërtesa shumëfamiljare. Na kontaktoni në 413-586-7350 ose kontaktoni këtu.

Dëshironi të zvogëloni më tej ndikimin tuaj? Bleni materiale për ndërtim të rikuperuar në Pazaret e EcoBuilding, dyqani më i madh i rikuperuar dhe i tepërt i materialeve të ndërtimit në Anglinë e Re. EcoBuilding Bargains pranon dhurime të një larmie materialesh cilësore për përmirësimin e shtëpisë dhe i shet me zbritje për publikun. Kjo i devijon mbeturinat nga deponitë dhe u jep shumë sendeve të bukura një jetë të dytë.

Dëshironi të bëni më shumë për të festuar Ditën e Tokës? Lexoni tonë 10 Mënyrat për të Festuar Ditën e Tokës blog për të mësuar më shumë rreth mënyrave që ju mund të bëheni më të qëndrueshëm çdo ditë! Shikoni videon tonë të ndikimit të misionit 2020 më poshtë për të mësuar gjithçka në lidhje me punën që ka bërë CET gjatë vitit të kaluar.