Përdorni përvojën dhe ekspertizën tonë për t'ju ndihmuar të përmbushni qëllimet tuaja.

Na kontaktoni sot!

Le të punojmë së bashku!

Nëse jeni një kompani e shërbimeve, shoqata e industrisë, fondacioni ose agjenci qeveritare, ne mund t'ju ndihmojmë të zhvilloni dhe të siguroni energji të pastër   zvogëlimi i mbetjeve zgjidhje për klientët / palët tuaja të interesit.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë dhe për të parë se si mund të ndihmojmë!

hapet në një dritare të reShihni Programet dhe Klientët Tanë Aktualë

SHTRBIMET

Administrimi i Programit dhe Shërbimet e Shitësit Kryesor

Hartimi dhe Zbatimi i Programit

Programim Pilot Inovativ

Shërbimet e Efiçiencës së Energjisë

QEVERISJA & FONDACIONET

Zgjidhje të Ushqimit të Humbur: Ndërtimi dhe trajnimi i kapaciteteve, krijimi dhe shpërndarja e burimeve, politika dhe programimi

Politika dhe Programimi i Ndërtimit të Ndërtimit

BIZNESI & INDUSTRIA

Efikasitetin e Energjisë

Zgjidhje të tretura të ushqimit

Dekarbonizimi & Elektrifikimi

NDURTIMI & PROJEKTIMI I PROFESIONALVE

Ndërtesa me Performancë të Lartë

Shërbimet e Energjisë në Shtëpi

Dekarbonizimi & Elektrifikimi

"Qendra për EkoTeknologji bën një punë të jashtëzakonshme duke punuar me bizneset për të siguruar mundësi riciklimi për t'u treguar atyre se çfarë mund të bëjnë për t'u siguruar që me të vërtetë të përfitojnë jo vetëm nga mjedisi, por edhe nga avantazhet ekonomike të riciklimit ... ata janë shumë proaktivë dhe përdorues organizim miqësor."

Komisioneri i MassDEP Marty Suuberg

"[CET] ka qenë një udhëheqës në lëvizjen e efikasitetit në rajonin tonë, duke ndihmuar bizneset, duke ndihmuar familjet dhe qeveritë, të marrin vendime më të zgjuara."

Kongresmeni Jim Langevin, Përfaqësues për Rhode Island

"CET ndihmoi Super Brush të lundrojë në programin stimulues të energjisë MassSave duke rezultuar në një zbritje prej 45,000 $ për projektin. Projekti është i mirë për kompaninë, punonjësit e tyre dhe shëndetin ekonomik të Massachusetts."

Phil Barlow, Shitje dhe Inxhinieri në McCormick Allum Co. Inc., Konsumator Komercial i Efiçencës së Energjisë

"Ishte kënaqësi të punoja me [CET] sepse ata kanë mundësinë të kenë një pamje më të gjerë."

Christine Beling, EPA

"CET punon shumë për të gjetur zgjidhjet që funksionojnë për fermerët individualë, biznesin dhe njerëzit në komunitetin tonë."

George Krivda, USDA

CET ka përvojë të gjerë në të gjitha aspektet e zhvillimit dhe ofrimit të programeve.

Hartimi dhe planifikimi i programit

Buxhetimi

Administrimi i programit

Vlerësimi dhe raportimi

Stafi ynë mbi 70 profesional ka ekspertizë të gjerë.

Energji e pastër (efiçiencë e energjisë dhe energji e rinovueshme)

Reduktimi i mbeturinave

Angazhimi i klientit (shitje, marketing dhe informim dhe edukim i klientit)

Energji të pastër

 • Modelimi i energjisë
 • Analiza e kodit të ndërtimit
 • Trajnimi i kodit të ndërtimit
 • Vlerësimet dhe çertifikimet duke përfshirë:
  • Shtëpia pasive
  • Energjia zero
  • LEED
  • BPI
  • RESNET / HERS
 • Vlerësimet e energjisë
 • Planet e veprimit të energjisë
 • Udhëzime përmes granteve të shërbimeve, shteteve dhe federale
 • Udhëzime përmes aplikacioneve stimuluese dhe zbritëse
 • Shërbime të koordinuara të dizajnit dhe instalimit
 • stërvitje
 • Referime
 • Specifikimi i punës
 • Kontraktori rregullimin dhe mbikëqyrjen
 • Sigurimi i cilësisë

Reduktimi i mbeturinave

 • Ushqim i humbur
 • Mbeturinat e ndërtimit dhe shkatërrimit
 • Planifikimi i mbetjeve zero
 • Menaxhimi i të gjitha rrjedhave të tjera të riciklimit

Ne kemi qenë një udhëheqës rajonal në zvogëlimin dhe devijimin e mbetjeve ushqimore për mbi 20 vjet, duke zbatuar disa nga programet e para të kompostimit të mbetjeve ushqimore në vend dhe duke krijuar dhe operuar një përpjekje të vlerësuar me çmime për uljen e mbetjeve ushqimore në Massachusetts. Ne i kemi zgjeruar këto përpjekje në Verilindje dhe po këshillojmë për politikat dhe programet e tjera shtetërore dhe lokale në shkallë vendi.

 • Trajnim praktik
 • Asistencë teknike praktike, postë elektronike dhe telefonike
 • Hartimi dhe zbatimi i programit për zvogëlimin dhe riciklimin e mbeturinave
 • Referencat te më të përshtatshmet nga qindra ofruesit tanë të zgjidhjeve
 • Burime të dobishme të industrisë / qeverisë, duke përfshirë:
  • Studime të rastit (video dhe shtyp)
  • Dokumentet më të mira të praktikës së menaxhimit
  • Udhëzues si-si
  • Këshilla për hartimin e politikave dhe programeve
 • EcoBuilding Bargains pranon dhurime të materialeve cilësore për përmirësimin e shtëpisë dhe i shet ato tek publiku me çmime të zbritura.
 • Dyqani ndihmon pronarët e shtëpive në New England të parandalojnë shkëmbimin e materialeve të ndërtimit në mënyrë të përsosur, dhe e bën përmirësimin e shtëpisë më të përballueshëm për më shumë njerëz.

Angazhimi i klientit

 • Shitjet
  • Rrjetet e referimit
  • telefon
  • Derë më derë
 • Marketing
  • Krijimi dhe administrimi i faqes në internet
  • Mediat sociale dhe fushatat e postës elektronike
  • Marrëdhëniet me publikun dhe median
  • Krijimi në internet, i shtypur dhe i përmbajtjes video
  • Reklamat
  • Postë direkte
 • Shtrirja dhe edukimi
  • Shfaqje në staf në ngjarjet e komunitetit ose korporatave
  • Punëtori edukative dhe seminare
  • Preferencat e konferencave dhe takimeve

Më pas ne i ndihmojmë klientët gjatë gjithë rrugës përmes vendimmarrjes dhe zbatimit të projektit, ndërsa lundrojmë në ofertat komplekse të stimujve dhe kërkesat rregullatore.

Na kontaktoni!

Keni nje pyetje Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!