Forumi i RecyclingWorks WasteWise

Forumi i Vjeshtës 2021 WasteWise do të mbahet praktikisht të Mërkurën, 10 Nëntor nga ora 10:00 e mëngjesit deri në 12:00 pasdite. Në këtë forum, Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit në Masaçusets do të ofrojë përditësime mbi ndryshimet e propozuara në ndalimet ekzistuese të deponimit në mbarë shtetin. Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit do të nxjerrë në pah ndryshimet e programit në WasteWise dhe Sfida e Rimëkëmbjes së Ushqimit, si dhe do të ndajë çmime

Shko tek Top