MassRecycle Vjeshtë Vjeshtë Social & Ceremonia e Çmimeve

MassRecycle 2021 Fall Social & Celebration Awards (virtuale) Kjo festë vjetore mbledh së bashku përfaqësuesit e bashkisë, vendimmarrësit kryesorë nga qeveria vendore dhe shtetërore, përfaqësuesit e industrisë së riciklimit, entuziastët e riciklimit dhe organizatat e tjera për të krijuar rrjet dhe për të parë vitin e ardhshëm. Pse të bashkohesh? Edukimi dhe udhëzimi mbi praktikat më të mira Lidhu me profesionistë të tjerë në mbeturina dhe

Reduktimi i Mbetjeve të Ushqimit në New Jersey: Strategjitë për Parandalimin, Dhurimin dhe Devijimin e Mbetjeve

A e dini se deri në 40% të ushqimit të rritur dhe të importuar në SHBA është tretur? Kjo përfaqëson një mundësi për bizneset dhe institucionet për të zbatuar praktikat e humbura të menaxhimit të ushqimit që kursejnë para, përfitojnë shoqërinë, ndërtojnë besnikërinë e klientit dhe përmirësojnë mjedisin. Me Ligjin e Mbeturinave të Ushqimit të New Jersey që hyn në fuqi në tetor, bizneset janë

Forumi i RecyclingWorks WasteWise

Forumi i Vjeshtës 2021 WasteWise do të mbahet praktikisht të Mërkurën, 10 Nëntor nga ora 10:00 e mëngjesit deri në 12:00 pasdite. Në këtë forum, Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit në Masaçusets do të ofrojë përditësime mbi ndryshimet e propozuara në ndalimet ekzistuese të deponimit në mbarë shtetin. Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit do të nxjerrë në pah ndryshimet e programit në WasteWise dhe Sfida e Rimëkëmbjes së Ushqimit, si dhe do të ndajë çmime

Shko tek Top