Duke ngarkuar ngjarjet
Kjo ngjarje ka kaluar.

A e dini se deri në 40% të ushqimit të rritur dhe të importuar në SHBA është tretur? Kjo përfaqëson një mundësi për bizneset dhe institucionet për të zbatuar praktikat e humbura të menaxhimit të ushqimit që kursejnë para, përfitojnë shoqërinë, ndërtojnë besnikërinë e klientit dhe përmirësojnë mjedisin. Me Ligjin e Mbeturinave të Ushqimit të New Jersey që hyn në fuqi në tetor, bizneset po kërkojnë zgjidhje për të krijuar nisma të reja dhe për të forcuar programet ekzistuese për zvogëlimin e ushqimit të humbur.

Bashkohuni me këtë punëtori virtuale të bashkë-organizuar nga Qendra për EkoTechnology (CET) dhe New Jersey Composting Council (NJCC) për të mësuar rreth strategjive për zbatimin e programeve të parandalimit të humbjes së ushqimit, dhurimit dhe devijimit në bizneset në sektorin e shërbimit të ushqimit. Punëtoria gjithashtu do të nxjerrë në pah informacion në lidhje me ndarjen e mbetjeve të ushqimit për tretje anaerobe, një metodë për të devijuar mbeturinat e ushqimit duke gjeneruar energji. Përveç prezantuesve nga CET dhe NJCC, një ekspert nga Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit në New Jersey (NJ DEP) do të jetë gjithashtu në dispozicion për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja në lidhje me Ligjin për Mbetjet e Ushqimit.

Pjesëmarrësit do të largohen me një kuptim të hapave të ardhshëm për ndërtimin e menaxhimit të ushqimit të tretur në operacionet e tyre dhe qasjen në burimet dixhitale dhe dokumentet udhëzuese. Të gjithë pjesëmarrësit do të kenë gjithashtu qasje në mbështetjen falas një për një nga CET, e cila do të zhvillohet në orën e fundit të seminarit.

Ky seminar është në partneritet me NJCC, me financim nga Granti i EPA për Mbështetjen e Tretjes Anaerobe në Komunitete. Një falënderim i veçantë për NEP DJ për pjesëmarrjen e tyre.

Regjistrohuni KETU!

Shko tek Top