Duke ngarkuar ngjarjet

Forumi i Vjeshtës 2021 WasteWise do të mbahet praktikisht E Mërkurë, Nëntor 10 nga 10:00 paradite-12:00 pasdite. Në këtë forum, Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit në Masaçusets do të ofrojë përditësime mbi ndryshimet e propozuara në ndalimet ekzistuese të deponimit në mbarë shtetin.

Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit do të nxjerrë në pah ndryshimet e programit në WasteWise dhe Sfidën e Rimëkëmbjes së Ushqimit, si dhe do të ndajë çmime për fituesit e WasteWise 2020.

Prezantuesit do të ndajnë burimet dhe praktikat më të mira që mbështesin pajtueshmërinë me ndalimin e mbeturinave dhe do të nxjerrin në pah programet e suksesshme për të parandaluar mbeturinat, për të rritur riciklimin dhe për të devijuar materialet ushqimore nga asgjësimi.

Regjistroni këtu: https://recyclingworksma.com/events/fall-2021-wastewise-forum-webinar/

Shko tek Top