Duke ngarkuar ngjarjet
Kjo ngjarje ka kaluar.

MassRecycle 2021 Festa e Vjeshtë Sociale dhe Çmimet (virtuale)

Kjo festë vjetore bashkon përfaqësuesit komunalë, vendimmarrësit kryesorë nga qeveria vendore dhe shtetërore, përfaqësues të industrisë së riciklimit, entuziastë të riciklimit dhe organizata të tjera në rrjet dhe shikojnë vitin e ardhshëm.

Pse të bashkohesh?

  • Edukimi dhe udhëzimi mbi praktikat më të mira
  • Lidhuni me profesionistë të tjerë në industrinë e riciklimit të mbeturinave
  • Pjesëmarrja në diskutimin mbarëkombëtar mbi administrimin e produktit, dhe MORE SHUM!

Regjistroni këtu: https://recyclingworksma.com/events/massrecycle-2021-virtual-fall-social-awards-ceremony/

Shko tek Top