Christina Bicksler

Christina Bicksler, Shef i Operacioneve, iu bashkua CET në 2021 si anëtare e Ekipit të Inovacionit duke ofruar zgjidhje dekarbonizimi për një sërë temash, duke përfshirë kontabilitetin e mbetjeve, energjisë dhe karbonit. Si COO, Christina fokusohet në gjetjen e efikasitetit dhe kërkimin e mundësive për inovacion dhe përmirësim të procesit. Qasja e saj përfshin përdorimin e teknologjisë për të përmirësuar proceset operacionale, për të nxitur ndarjen e njohurive dhe për të promovuar bashkëpunimin midis ekipeve ndërdisiplinore vetë-organizuese. Ajo i përkthen kërkesat funksionale dhe operacionale të proceseve të pranuara të praktikave më të mira në zgjidhje kuptimplote që ndihmojnë në drejtimin e ekipeve drejt qëllimeve të tyre, dhe komunikon dhe konfirmon strategjitë, proceset dhe vendimet në të gjithë organizatën për të mbështetur ofrimin e shërbimeve dhe për të përshpejtuar ndikimin e misionit.

Christina ka qenë në industrinë e konsulencës mjedisore për më shumë se 25 vjet, duke udhëhequr ekipe ndërfunksionale dhe operacione me shumë departamente për të ofruar zgjidhje shkencore, inxhinierike dhe teknologjike për një sërë klientësh në Shtetet e Bashkuara dhe Australi, duke përfshirë energjinë, naftën dhe gazin. , minierat, komercialet, arsimin, mbrojtjen dhe qeveritë komunale, shtetërore dhe federale. Christina ka një diplomë në Gjeologji nga Universiteti James Madison dhe ka studiuar Sistemet e Informacionit Gjeografik në Universitetin e Denverit dhe zhvillimin e lidershipit në Universitetin e Uellsit të Ri Jugor, Shkolla e Biznesit në Australi. Ajo është një profesioniste e certifikuar e menaxhimit të projektit (PMP) dhe është një gjeologe e licencuar profesionale (PG).