Ngrënia e një diete me pak karbon

By |2022-04-21T15:19:08-04:00Prill 21st, 2022|Ndryshimet Klimatike, Muaji i Tokës, EkoFellows, Arsim, Energjia e fermës, Shko jeshile, Rezolutat e gjelbra, Risi, Qëndrueshmëria, zero mbeturinave|

Këtë Ditë të Tokës, festoni qëndrueshmërinë me pjatën tuaj! Edhe pse mendojmë se çdo ditë duhet të jetë Dita e Tokës, sot është një kujtesë e mirë e të gjitha gjërave që mund të bëjmë për të ndihmuar planetin. Studimet e fundit vlerësojnë se sistemi ynë global i ushqimit, rrjeti kompleks i industrive të përfshira në prodhimin, transportin dhe tregtimin e ushqimit

10 Rezoluta të Qëndrueshme të Vitit të Ri!

By |2022-01-05T11:04:02-05:004th janar, 2022|Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, Riciklimi, Qëndrueshmëria, zero mbeturinave|

Ashtë një vit i ri! Ndërsa të gjithë po vendosin qëllimet e tyre për 2022, këtu janë disa rezoluta të qëndrueshme të Vitit të Ri që mund t'ju ndihmojnë të bëni një ndikim në mjedis! 1. Sillni qese të përdorshme në porosi Çantat plastike janë të përshtatshme, megjithatë komoditeti i tyre është i kushtueshëm për mjedisin. Ato janë të vështira për t’u ricikluar dhe janë

Përfitoni sa më shumë nga mbetjet tuaja të ushqimit të vjeshtës!

By |2021-10-22T16:46:22-04:00Tetor 22nd, 2021|kompostimi, Ripërdorimi krijues, EkoFellows, Shpërdorim i ushqimit, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave, zero mbeturinave|

Është sërish ajo kohë e vitit, kur ditët bëhen më të shkurtra dhe ajri bëhet më i ftohtë. Ju mund të shihni më shumë perime me rrënjë në tregun e fermerëve ose të ndjeni dëshirën vjetore për një kungull të caktuar ... E marrë parasysh 60 miliardë paund ushqim të tretur që hyn në deponi çdo vit, është e rëndësishme

Mbeturinat Bukuri e Ndërgjegjshme dhe e Pastër

By |2021-09-28T13:20:54-04:00Shtator 23rd, 2021|Riciklimi, Qëndrueshmëria, Devijimi i mbeturinave, zero mbeturinave|

Blini Pastër! Si dikush që e do modën dhe bukurinë, unë e kuptoj joshjen e kozmetikës dhe produkteve të tjera të kujdesit personal. Sidoqoftë, është e qartë se ka dy çështje të dukshme kur bëhet fjalë për produktet e bukurisë - mbeturinat në të cilat ato çojnë dhe përdorimi i përbërësve jo të shëndetshëm në formulat e produktit. Ju mund të pyesni veten- nuk janë atje

Shko tek Top