CET vazhdon Ofrimin e Ndihmës së Ushqimit të Humbur në Rhode Island me Mbështetje nga programi i granteve të 11 Hour Racing

By |2021-09-14T09:23:35-04:00Shtator 14th, 2021|Shpërdorim i ushqimit, Njoftim për shtyp, Devijimi i mbeturinave|

Qendra për EkoTechnology (CET) vazhdon Ofrimin e Ndihmës së Ushqimit të Humbur në Rhode Island me Mbështetje nga programi i granteve të 11 Hour Racing Sipas Këshillit të Mbrojtjes së Burimeve Natyrore (NRDC), 40% e ushqimit në SHBA shkon pa ngrënë. Ky ushqim i tretur vlerësohet në rreth 165 miliardë dollarë në vit dhe kur hidhet në një deponi, është

Mësoni Si të EcoThrift!

By |2021-09-15T09:27:20-04:00Shtator 9th, 2021|Riciklimi, Qëndrueshmëria, Devijimi i mbeturinave|

  Kursim i zgjuar! Shkëlqimi i dritës së unazës reflekton në sytë e saj. Një YouTuber bën me gjest një grumbull masiv veshjesh në shtratin e saj. Shanset janë që rrobat janë krejt të reja, të prodhuara me modesti dhe do të shkojnë në një vend mjaft shpejt: deponi. Ky problem është përfshirë nga termi mbeturina tekstili. Mbeturinat e tekstilit janë

Zbërthyer Zbërthimi

By |2021-04-09T11:22:03-04:009th prill, 2021|Ripërdorimi krijues, Pazaret e EcoBuilding, E gjelbër për Biznes, E gjelbër për Shtëpi, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Devijimi i mbeturinave|

Çfarë është Dekonstruksioni? EPA vlerësoi se rreth 600 milion ton materiale ndërtimi dhe prishjeje u hodhën në SH.B.A. në 2018. Këto materiale të hedhura vijnë nga prishjet dhe rinovimet e ndërtesave dhe pesha e tyre totale është më shumë se dyfishi i të gjitha mbetjeve të tjera të ngurta komunale vjetore të SHBA. Një i madh

E-mbeturina: Një lloj tjetër i plehrave

By |2021-01-14T16:21:24-05:0014th janar, 2021|Riciklimi, Punimet e riciklimit, Devijimi i mbeturinave, zero mbeturinave|

Shoqëria jonë globale lufton shumë me çështjet e mbeturinave. Shumë gjenerohet, shumë hidhet në mënyrë të papërgjegjshme, dhe jo sa duhet ripërdoret dhe riciklohet, por mbeturinat elektronike gjenerojnë një problem krejt të ri për shkak të niveleve të larta të toksicitetit. Elektronika zakonisht përbëhet nga materiale lehtësisht të riciklueshme si plastika dhe qelqi, si dhe të vogla

Shko tek Top