Blerjet në internet kundrejt personalisht: Cila është më e gjelbër?

By |2021-12-23T15:57:37-05:00Dhjetor 23rd, 2021|Artikuj, Pazaret e EcoBuilding, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar|

Blerjet në internet kundrejt blerjeve personalisht: cili është më miqësor ndaj mjedisit? Festat e fundvitit kanë ardhur dhe bashkë me të vijnë edhe presionet dhe grackat e konsumizmit të tepërt. Ndërsa dhënia dhe marrja e dhuratave mund të jetë emocionuese, mund të pyesni veten për ndikimin mjedisor të të gjitha blerjeve që po bëni dhe si mund ta pakësoni atë.

Mësoni Strategjitë për Zbutjen dhe Riciklimin e Mbetjeve Ushqimore në shkollat ​​K-12

By |2021-11-12T16:34:31-05:00Nëntor 12th, 2021|kompostimi, Shpërdorim i ushqimit, EKIPI I GJELBR, Riciklimi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

REDUCIMI I MBETURINAVE USHQIMORE NË SHKOLLAT K-12 Qendra për EkoTeknologji (CET) ndihmon në udhëheqjen e institucioneve arsimore se si të përmirësojnë qasjen e tyre ndaj zgjidhjeve ushqimore të shpërdoruara dhe të reduktojnë mbetjet e tyre në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Në bashkëpunim me shumë organizata, shkollat ​​në shtete si Rhode Island, Connecticut dhe Massachusetts kanë zbatuar parandalimin e mbetjeve ushqimore, rikuperimin dhe

Pesha dhe ndikimi i pazareve të EcoBuilding

By |2021-11-05T16:28:21-04:00Nëntor 5th, 2021|Pazaret e EcoBuilding, EkoFellows, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Riciklimi, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

Nga Shelby Kuenzli, Digital Marketing EcoFellow, përditësuar nga EcoFellows Fatin Chowdhury dhe Cassie Rogers Çfarë është EcoBuilding Bargains? Qendra për EkoTeknologji është krenare të thotë se ne kemi arritur me sukses të bëjmë kuptimin e gjelbër për 45 vitet e fundit. Një nga mënyrat e shumta në të cilat ne kemi një ndikim është duke operuar tonën

Përmbledhje e Webinarit të motit!

By |2021-10-28T12:48:04-04:00Tetor 27th, 2021|Ndërtesat, EkoFellows, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Webinar|

Punon moti! Më 18 tetor, ne mbajtëm webinarin tonë të Punëve të Motit. Nëse keni humbur webinarin, ose dëshironi të rivizitoni një temë që kemi mbuluar, shikoni regjistrimin më poshtë! Rregullimi i motit në shtëpinë tuaj është një rregullim i lehtë që mund të rrisë shumë komoditetin tuaj duke ulur kostot e jetesës. Fokusi i webinarit përfshinte efikasitetin e energjisë në shtëpi,

Përfitoni sa më shumë nga mbetjet tuaja të ushqimit të vjeshtës!

By |2021-10-22T16:46:22-04:00Tetor 22nd, 2021|kompostimi, Ripërdorimi krijues, EkoFellows, Shpërdorim i ushqimit, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave, zero mbeturinave|

Është sërish ajo kohë e vitit, kur ditët bëhen më të shkurtra dhe ajri bëhet më i ftohtë. Ju mund të shihni më shumë perime me rrënjë në tregun e fermerëve ose të ndjeni dëshirën vjetore për një kungull të caktuar ... E marrë parasysh 60 miliardë paund ushqim të tretur që hyn në deponi çdo vit, është e rëndësishme

Shko tek Top