Zbërthyer Zbërthimi

By |2021-04-09T11:22:03-04:009th prill, 2021|Ripërdorimi krijues, Pazaret e EcoBuilding, E gjelbër për Biznes, E gjelbër për Shtëpi, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Devijimi i mbeturinave|

Çfarë është Dekonstruksioni? EPA vlerësoi se rreth 600 milion ton materiale ndërtimi dhe prishjeje u hodhën në SH.B.A. në 2018. Këto materiale të hedhura vijnë nga prishjet dhe rinovimet e ndërtesave dhe pesha e tyre totale është më shumë se dyfishi i të gjitha mbetjeve të tjera të ngurta komunale vjetore të SHBA. Një i madh

Ndërtimi i një të ardhme të qëndrueshme

By |2021-03-08T12:24:36-05:00March 2nd, 2021|arkitekturë, Ndërtesat, Ndryshimet Klimatike, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Inxhinieri, Ndërtimi i Gjelbër, E gjelbër për Shtëpi, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, LEED, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Pa kategorizuar, Webinar|

Ky postim në blog është një përmbledhje e ngjarjes sonë të fundit virtuale Ndërtimi i një Ardhmërie të Qëndrueshme. Një regjistrim i ngjarjes mund të gjendet në fund të kësaj faqe. Lexo më shumë "

Salloni 241: Shtimi i stilit në flokë dhe hapësirën e tyre

By |2020-11-18T10:47:07-05:00Nëntor 18th, 2020|Ripërdorimi krijues, Pazaret e EcoBuilding, Materiale ndërtimi të ripërdorura|

E vendosur në një rrugë dytësore vetëm disa blloqe larg nga qendra e qytetit Northampton, është Saloni krijues dhe unik 241. Bashkëpronarja, Katie Clifford, thotë se ata kanë qenë të hapur për 11 vjet, dhe së fundmi u zhvendosën në këtë hapësirë ​​dhe kishin tërë vendi i rinovuar. Hapësira e tyre e re është shumë e gjallë dhe mikpritëse, e cila ka një moderne

Tufë në pazaret e EcoBuilding: Ndërtoni një kafaz pule [për Cheep]!

By |2020-04-25T09:00:37-04:0024th prill, 2020|Ndërtim, Ripërdorimi krijues, Pazaret e EcoBuilding, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Pa kategorizuar|

Të gjithë kemi ndjerë bashkëpunim kohët e fundit. Për disa njerëz, kjo do të thotë të kalosh tërë ditën në tweeting, por në dyqanin tonë të ripërdorimit, EcoBuilding Bargains, klientët kanë thirrur materiale për të ndërtuar kafaz pule! Rritja e pulave është një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë vezë të freskëta, për t'u mësuar fëmijëve se nga vjen ushqimi ynë dhe për t'u përfshirë në to

Shkopinj dhe tulla

By |2020-04-17T11:15:58-04:0017th prill, 2020|Pazaret e EcoBuilding, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Qëndrueshmëria|

Një përvojë unike e blerjes fillon sapo të hapni derën e përparme të Sticks & Bricks. Drita përmbyt sallën e ekspozitës, duke ndriçuar të gjitha pjesët e sofistikuara të mobiljeve dhe bimët që janë shpërndarë në të gjithë, duke krijuar një atmosferë të rehatshme dhe të ngrohtë. Ky dyqan lokal i mobiljeve me porosi thekson elementet e ripërdorimit në dizajnet e tyre. Shumë nga pjesët e tyre

Shko tek Top