10 Rezoluta të Qëndrueshme të Vitit të Ri!

By |2022-01-05T11:04:02-05:004th janar, 2022|Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, Riciklimi, Qëndrueshmëria, zero mbeturinave|

Ashtë një vit i ri! Ndërsa të gjithë po vendosin qëllimet e tyre për 2022, këtu janë disa rezoluta të qëndrueshme të Vitit të Ri që mund t'ju ndihmojnë të bëni një ndikim në mjedis! 1. Sillni qese të përdorshme në porosi Çantat plastike janë të përshtatshme, megjithatë komoditeti i tyre është i kushtueshëm për mjedisin. Ato janë të vështira për t’u ricikluar dhe janë

Trajtimi i ushqimit të tretur këtë sezon

By |2021-11-24T12:13:14-05:00Nëntor 14th, 2021|kompostimi, EkoFellows, Shko jeshile, Riciklimi, Qëndrueshmëria, Devijimi i mbeturinave|

Trajtimi i ushqimit të tretur këtë sezon Sezoni i festave është afërsisht, dhe me këtë zakonisht sjell tradita të përqendruara rreth ushqimit. Pavarësisht nëse është gjeldeti, latkes, apo kakao e nxehtë, ka mjaft ushqim të tepërt që hyn në vendgrumbullime rreth kësaj kohe. Një 25% më shumë plehra gjenerohen nga familjet nga

Mësoni Strategjitë për Zbutjen dhe Riciklimin e Mbetjeve Ushqimore në shkollat ​​K-12

By |2021-11-12T16:34:31-05:00Nëntor 12th, 2021|kompostimi, Shpërdorim i ushqimit, EKIPI I GJELBR, Riciklimi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

REDUCIMI I MBETURINAVE USHQIMORE NË SHKOLLAT K-12 Qendra për EkoTeknologji (CET) ndihmon në udhëheqjen e institucioneve arsimore se si të përmirësojnë qasjen e tyre ndaj zgjidhjeve ushqimore të shpërdoruara dhe të reduktojnë mbetjet e tyre në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Në bashkëpunim me shumë organizata, shkollat ​​në shtete si Rhode Island, Connecticut dhe Massachusetts kanë zbatuar parandalimin e mbetjeve ushqimore, rikuperimin dhe

Pesha dhe ndikimi i pazareve të EcoBuilding

By |2021-11-05T16:28:21-04:00Nëntor 5th, 2021|Pazaret e EcoBuilding, EkoFellows, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Riciklimi, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

Nga Shelby Kuenzli, Digital Marketing EcoFellow, përditësuar nga EcoFellows Fatin Chowdhury dhe Cassie Rogers Çfarë është EcoBuilding Bargains? Qendra për EkoTeknologji është krenare të thotë se ne kemi arritur me sukses të bëjmë kuptimin e gjelbër për 45 vitet e fundit. Një nga mënyrat e shumta në të cilat ne kemi një ndikim është duke operuar tonën

Mbeturinat Bukuri e Ndërgjegjshme dhe e Pastër

By |2021-09-28T13:20:54-04:00Shtator 23rd, 2021|Riciklimi, Qëndrueshmëria, Devijimi i mbeturinave, zero mbeturinave|

Blini Pastër! Si dikush që e do modën dhe bukurinë, unë e kuptoj joshjen e kozmetikës dhe produkteve të tjera të kujdesit personal. Sidoqoftë, është e qartë se ka dy çështje të dukshme kur bëhet fjalë për produktet e bukurisë - mbeturinat në të cilat ato çojnë dhe përdorimi i përbërësve jo të shëndetshëm në formulat e produktit. Ju mund të pyesni veten- nuk janë atje

Shko tek Top