CET vazhdon Ofrimin e Ndihmës së Ushqimit të Humbur në Rhode Island me Mbështetje nga programi i granteve të 11 Hour Racing

By |2021-09-14T09:23:35-04:00Shtator 14th, 2021|Shpërdorim i ushqimit, Njoftim për shtyp, Devijimi i mbeturinave|

Qendra për EkoTechnology (CET) vazhdon Ofrimin e Ndihmës së Ushqimit të Humbur në Rhode Island me Mbështetje nga programi i granteve të 11 Hour Racing Sipas Këshillit të Mbrojtjes së Burimeve Natyrore (NRDC), 40% e ushqimit në SHBA shkon pa ngrënë. Ky ushqim i tretur vlerësohet në rreth 165 miliardë dollarë në vit dhe kur hidhet në një deponi, është

Njoftim për shtyp, ReSource Ipswich: Ipswich, MA ka zhvilluar programin e parë të dekarbonizimit në shtet.

By |2021-04-23T15:03:49-04:00Prill 23rd, 2021|Njoftim për shtyp, Pa kategorizuar|

* Për Publikim të Shpejtë * ReSource Ipswich Ipswich, MA ka zhvilluar programin e parë të dekarbonizimit në shtet. Dekarbonizimi, veprimi i reduktimit aktiv dhe të qëllimshëm të karbonit, është një përbërës kritik i përmbushjes së qëllimeve agresive të klimës së vitit 2050. Ipswich, MA ka zhvilluar planin e parë të veprimit për dekarbonizimin në shtet: ReSource Ipswich, në partneritet me Qendrën për EkoTeknologji (CET)

2020/2021 Çmimi Alan and Laura Award Leadership Award

By |2021-04-14T13:28:36-04:0014th prill, 2021|Çmimi Alan dhe Laura, Marrësi i Çmimit Alan dhe Laura, Njoftim për shtyp|

* Për lëshim të menjëhershëm * Kontaktoni: John Majercak, Qendra për President të EkoTechnology, 413.695.4825 Guido's Fresh Marketplace Fituar Center for EcoTechnology's Local Environment Leadership Award Tregu i freskët i Guido fitoi çmimin 2020/2021 Alan Silverstein dhe Laura Dubester për Udhëheqjen e Komunitetit në Mjedis 4/13 / 21 Pittsfield, MA - Guido's Fresh Marketplace ka marrë Çmimin Alan Silverstein dhe Laura Dubester 2020/2021

Njoftim për shtyp: CET për të marrë fonde të EPA për të mbështetur tretjen anaerobe në komunitete

By |2020-10-02T14:45:03-04:00Tetor 2nd, 2020|Energjia e fermës, Njoftim për shtyp, Devijimi i mbeturinave|

Qendra me bazë në Massachusetts për EkoTechnology midis 12 organizatave për të marrë fonde nga EPA për të mbështetur tretjen anaerobe në komunitete 10/01/2020 Informacioni i kontaktit: John Senn (senn.john@epa.govkrijoni email të ri) (617) 918-1019 BOSTON - Sot, Agjencia e Mbrojtjes së Mjedisit të SHBA (EPA) njoftoi se Agjencia zgjodhi 12 marrës për të marrë rreth 3 milion dollarë fonde për të ndihmuar në zvogëlimin e humbjes së ushqimit dhe mbeturinave dhe

CET Njohur nga EPA për Rikuperimin e Mbetjeve Ushqimore

By |2020-04-27T11:44:46-04:0027th prill, 2020|Dhurimi i ushqimit, Shpërdorim i ushqimit, Njoftim për shtyp, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

Ne jemi të ngazëllyer të ndajmë që EPA e SH.B.A.-së po u jep shtatë organizata lokale New England me mirënjohje për punën e tyre duke mbajtur ushqime të kota jashtë deponive dhe inceneratorëve dhe duke e vënë atë në përdorim më të mirë, dhe ne jemi një prej tyre! Çmimet janë pjesë e Sfidës së Riparimit të Ushqimit të EPA (FRC). Në kohë sfiduese si këto,

Shko tek Top