Ndërtimi i një të ardhme të qëndrueshme

By |2021-03-08T12:24:36-05:00March 2nd, 2021|arkitekturë, Ndërtesat, Ndryshimet Klimatike, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Inxhinieri, Ndërtimi i Gjelbër, E gjelbër për Shtëpi, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, LEED, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Pa kategorizuar, Webinar|

Ky postim në blog është një përmbledhje e ngjarjes sonë të fundit virtuale Ndërtimi i një Ardhmërie të Qëndrueshme. Një regjistrim i ngjarjes mund të gjendet në fund të kësaj faqe. Lexo më shumë "

E ardhmja e ndërtimit të qëndrueshëm

By |2021-03-08T12:25:55-05:00Shkurt 3rd, 2021|arkitekturë, Ndërtesat, Ndërtim, Energjisë Kursimeve, Inxhinieri, Ndërtimi i Gjelbër, Ekipi i Ndërtimit të Ri|

Historikisht, shumica e ndërtesave të larta janë ndërtuar prej betoni, çeliku dhe qelqi. Këto materiale janë të forta, të disponueshme gjerësisht dhe të lehta për tu punuar; sidomos betoni i cili do të marrë formën e çdo kallëpi në të cilin do ta derdhni. Lexo më shumë "

Ndërtesa me performancë të lartë: Testet e dyerve të ventilatorëve

By |2020-12-07T09:44:17-05:00Dhjetor 7th, 2020|Ndërtesat, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Inxhinieri, Ndërtimi i Gjelbër, E gjelbër për Shtëpi, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, LEED, Ekipi i Ndërtimit të Ri|

Ndërtimi me performancë të lartë Këtu në Qendrën për EkoTeknologji (CET) ne kemi një ekip të dedikuar për Ndërtimin e Performancës së Lartë që udhëzon banorët dhe ndërtuesit përmes procesit të ndërtimit me efikasitet të energjisë për rinovime, shtesa dhe projekte të reja ndërtimi. Ekipi ynë shikon projekte dhe plane dhe udhëzon ndërtuesit dhe kontraktorët për t'i ndihmuar ata të arrijnë qëllimet e tyre

Ndërtimi më i mirë: Sfida e ndërtesës për të jetuar

By |2020-06-01T12:23:47-04:00Qershor 1st, 2020|arkitekturë, Ndërtesat, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Ndërtimi i Gjelbër, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Energjia e Rinovueshme, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar|

Qendra Hitchcock për Mjedisin është një qendër arsimore që synon të zhvillojë një lidhje më të thellë midis njerëzve dhe botës natyrore. Hitchcock Center është një ndërtesë e gjallë e certifikuar e vendosur në kampusin e Kolegjit Hampshire në Amherst, me pamje nga Holyoke Range. Qendra për EkoTeknologji ishte në gjendje të ndihmojë masën e Qendrës Hitchcock

Ndërtimi më i mirë: Ndërtesa me shumë familje me performancë të lartë

By |2020-05-21T07:49:10-04:00May 21st 2020|arkitekturë, Ndërtesat, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Ndërtimi i Gjelbër, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar|

Mbi të është një imazh i The Lumberyard - një kompleks strehimi i përballueshëm i vendosur në zemër të Northampton, Massachusetts. Në shikim të parë, mund të duket si çdo kompleks i ri apartamentesh, por kjo ndërtesë është një ndërtesë shumëfamiljare me shumë efikasitet energjetik. Efikasiteti i Lumberyard u mat duke përdorur Sistemin e Vlerësimit të Energjisë në Shtëpi (HERS), a

Shko tek Top