Ndërtimi i një të ardhme të qëndrueshme

By |2021-03-08T12:24:36-05:00March 2nd, 2021|arkitekturë, Ndërtesat, Ndryshimet Klimatike, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Inxhinieri, Ndërtimi i Gjelbër, E gjelbër për Shtëpi, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, LEED, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Pa kategorizuar, Webinar|

Ky postim në blog është një përmbledhje e ngjarjes sonë të fundit virtuale Ndërtimi i një Ardhmërie të Qëndrueshme. Një regjistrim i ngjarjes mund të gjendet në fund të kësaj faqe. Lexo më shumë "

Ndërtesa me performancë të lartë: Testet e dyerve të ventilatorëve

By |2020-12-07T09:44:17-05:00Dhjetor 7th, 2020|Ndërtesat, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Inxhinieri, Ndërtimi i Gjelbër, E gjelbër për Shtëpi, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, LEED, Ekipi i Ndërtimit të Ri|

Ndërtimi me performancë të lartë Këtu në Qendrën për EkoTeknologji (CET) ne kemi një ekip të dedikuar për Ndërtimin e Performancës së Lartë që udhëzon banorët dhe ndërtuesit përmes procesit të ndërtimit me efikasitet të energjisë për rinovime, shtesa dhe projekte të reja ndërtimi. Ekipi ynë shikon projekte dhe plane dhe udhëzon ndërtuesit dhe kontraktorët për t'i ndihmuar ata të arrijnë qëllimet e tyre

Vazhdimi i arit [LEED]: Komuniteti i Banimit Clarion

By |2020-05-18T13:48:02-04:00Prill 2nd, 2020|arkitekturë, Ndërtesat, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, LEED, Qëndrueshmëria|

Clarion, një komunitet i ri rezidencial, është i vendosur në lagjen kulturore të Grove Hall dhe Roxbury në qendër të Bostonit. Nga jashtë, duket ashtu si çdo ndërtesë tjetër apartamentesh e re, por elegante, por në këtë ndërtesë ka më shumë se sa të bie në sy. Clarion, ndërtuar nga The Community Builders, është LEED Gold Certified.

Merrni një kërcim në pompat e nxehtësisë me burim ajri!

By |2018-07-06T13:21:24-04:00Shtator 7th, 2017|Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, LEED, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Energjia e Rinovueshme, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar|

Në Anglinë e Re, ngrohja e shtëpive tona mund të bëhet një mënyrë jetese, pavarësisht nëse është copëtimi i drurit për të ndezur zjarrin, ose monitorimi i pandërprerë i termostatit - ne kujdesemi për sa energji përdorim dhe e dimë që kemi bërë mirë kur mund të shohim ndryshimin në faturat e shërbimeve tona. Prandaj pompat e nxehtësisë me burim ajri (ASHP)

Ekipi i Qëndrueshmërisë së ëndrrave Lëshon Sondazhin e Vendeve Sportive

By |2016-09-09T19:00:12-04:00Shtator 9th, 2016|kompostimi, Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, Dhurimi i ushqimit, Shpërdorim i ushqimit, LEED, Qëndrueshmëria, Devijimi i mbeturinave|

Nga Kevin Pink, Asistent i Shërbimit të Klientit dhe Marketingu Bota e sporteve Amerikane është mjaft e zënë tani. Major League Baseball është duke u larguar drejt playoffs dhe NFL sapo ka filluar një sezon tjetër; NHL dhe NBA fillojnë sezonet e tyre në disa javë. Në mesin e të gjitha bisedave të ekipeve dhe

Shko tek Top