Mësoni Strategjitë për Zbutjen dhe Riciklimin e Mbetjeve Ushqimore në shkollat ​​K-12

By |2021-11-12T16:34:31-05:00Nëntor 12th, 2021|kompostimi, Shpërdorim i ushqimit, EKIPI I GJELBR, Riciklimi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

REDUCIMI I MBETURINAVE USHQIMORE NË SHKOLLAT K-12 Qendra për EkoTeknologji (CET) ndihmon në udhëheqjen e institucioneve arsimore se si të përmirësojnë qasjen e tyre ndaj zgjidhjeve ushqimore të shpërdoruara dhe të reduktojnë mbetjet e tyre në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Në bashkëpunim me shumë organizata, shkollat ​​në shtete si Rhode Island, Connecticut dhe Massachusetts kanë zbatuar parandalimin e mbetjeve ushqimore, rikuperimin dhe

Ekipi i Gjelbër 2018-2019 Pikat kryesore

By |2019-09-16T16:44:14-04:00Shtator 16th, 2019|Arsim, EKIPI I GJELBR, Shpërndahem, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave, zero mbeturinave|

Shkolla është përsëri në seancë dhe po ashtu edhe EKIPI I GREEN. Regjistrimet për vitin shkollor 2019-2020 janë hapur! Nëse jeni një student, mësues ose prind i Masaçusetsit i interesuar në programet shkollore që nxisin të mësuarit mjedisor dhe të qëndrueshëm për të gjitha moshat, regjistrimi i GREEN TEAM mund të jetë mundësia perfekte! Ky program shkollor mjedisor mund

Le të flasim për zvogëlimin e mbeturinave!

By |2018-10-29T16:43:09-04:00Tetor 29th, 2018|Shpërdorim i ushqimit, EKIPI I GJELBR, Riciklimi, Devijimi i mbeturinave|

Qendra për EkoTeknologji ka qenë një udhëheqëse në lëvizjen e humbjes së ushqimit të humbur dhe devijimit për mbi 20 vjet. Ne besojmë se menaxhimi më i mirë i ushqimit të tretur është thelbësor për të adresuar ndryshimin e klimës, për të ushqyer më shumë njerëz të uritur dhe për të rritur ekonominë tonë. Shpresojmë të ju ofrojmë një përshkrim informues të zvogëlimit të mbetjeve

Ekipi i Gjelbër, Ekipi i Gjelbër, Mësoni gjithçka për të!

By |2018-09-11T16:18:33-04:00Shtator 10th, 2018|EKIPI I GJELBR, Qëndrueshmëria, Devijimi i mbeturinave|

It'sshtë përsëri ajo kohë e vitit: Regjistrimi i EKIPIT GJELBR për vitin shkollor 2018-2019 është tani i hapur! Nëse jeni një student, mësues ose prind i Masaçusetsit i interesuar në programet shkollore që nxisin të mësuarit mjedisor dhe të qëndrueshëm për të gjitha moshat, regjistrimi i GREEN TEAM mund të jetë mundësia perfekte! Ky program shkollor mjedisor mund të ndihmojë në trajtimin

MA Mësues, Studentë dhe Prindër: Regjistrohuni në EKIPIN E GREEN!

By |2017-09-05T11:35:25-04:00Gusht 9th, 2017|kompostimi, Arsim, Efikasitetin e Energjisë, EKIPI I GJELBR, Riciklimi, Energjia e Rinovueshme, Qëndrueshmëria, Devijimi i mbeturinave|

Thirrja e të gjithë studentëve, mësuesve dhe prindërve të Massachusetts! Regjistrimi i EKIPIT GREEN për vitin shkollor 2017-2018 është tani i hapur. GREEN TEAM është një iniciativë edukimi mjedisor në të gjithë shtetin, e sponsorizuar nga Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit në Massachusetts. GREEN TEAM ofron një program arsimor argëtues dhe ndërveprues, dhe ofron mjetet për studentët dhe mësuesit për të mësuar më shumë se si

Shko tek Top