Ngrënia e një diete me pak karbon

By |2022-04-21T15:19:08-04:00Prill 21st, 2022|Ndryshimet Klimatike, Muaji i Tokës, EkoFellows, Arsim, Energjia e fermës, Shko jeshile, Rezolutat e gjelbra, Risi, Qëndrueshmëria, zero mbeturinave|

Këtë Ditë të Tokës, festoni qëndrueshmërinë me pjatën tuaj! Edhe pse mendojmë se çdo ditë duhet të jetë Dita e Tokës, sot është një kujtesë e mirë e të gjitha gjërave që mund të bëjmë për të ndihmuar planetin. Studimet e fundit vlerësojnë se sistemi ynë global i ushqimit, rrjeti kompleks i industrive të përfshira në prodhimin, transportin dhe tregtimin e ushqimit

Tani po gatuajmë me magnet!

By |2022-05-11T15:21:26-04:00March 10th, 2022|EkoFellows, Efikasitetin e Energjisë, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria|

Keni dëgjuar për gatimin me induksion? A po pyesni se për çfarë bëhet fjalë gjithë zhurma? Apo ndoshta ju jeni një pronar shtëpie që pyesni veten nëse sobat me induksion ia vlen të ndërrohen? Qendra për Ekoteknologji (CET) ka nisur një fushatë, Gatim me magnet, për t'ju ndihmuar t'u përgjigjeni këtyre pyetjeve! Çfarë është gatimi me induksion? Ndryshe nga gazi, propani dhe elektrike

Trajtimi i ushqimit të tretur këtë sezon

By |2021-11-24T12:13:14-05:00Nëntor 14th, 2021|kompostimi, EkoFellows, Shko jeshile, Riciklimi, Qëndrueshmëria, Devijimi i mbeturinave|

Trajtimi i ushqimit të tretur këtë sezon Sezoni i festave është afërsisht, dhe me këtë zakonisht sjell tradita të përqendruara rreth ushqimit. Pavarësisht nëse është gjeldeti, latkes, apo kakao e nxehtë, ka mjaft ushqim të tepërt që hyn në vendgrumbullime rreth kësaj kohe. Një 25% më shumë plehra gjenerohen nga familjet nga

Pesha dhe ndikimi i pazareve të EcoBuilding

By |2021-11-05T16:28:21-04:00Nëntor 5th, 2021|Pazaret e EcoBuilding, EkoFellows, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Riciklimi, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

Nga Shelby Kuenzli, Digital Marketing EcoFellow, përditësuar nga EcoFellows Fatin Chowdhury dhe Cassie Rogers Çfarë është EcoBuilding Bargains? Qendra për EkoTeknologji është krenare të thotë se ne kemi arritur me sukses të bëjmë kuptimin e gjelbër për 45 vitet e fundit. Një nga mënyrat e shumta në të cilat ne kemi një ndikim është duke operuar tonën

Përfitoni sa më shumë nga mbetjet tuaja të ushqimit të vjeshtës!

By |2021-10-22T16:46:22-04:00Tetor 22nd, 2021|kompostimi, Ripërdorimi krijues, EkoFellows, Shpërdorim i ushqimit, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave, zero mbeturinave|

Është sërish ajo kohë e vitit, kur ditët bëhen më të shkurtra dhe ajri bëhet më i ftohtë. Ju mund të shihni më shumë perime me rrënjë në tregun e fermerëve ose të ndjeni dëshirën vjetore për një kungull të caktuar ... E marrë parasysh 60 miliardë paund ushqim të tretur që hyn në deponi çdo vit, është e rëndësishme

Shko tek Top