Njoftim për shtyp: CET për të marrë fonde të EPA për të mbështetur tretjen anaerobe në komunitete

By |2020-10-02T14:45:03-04:00Tetor 2nd, 2020|Energjia e fermës, Njoftim për shtyp, Devijimi i mbeturinave|

Qendra me bazë në Massachusetts për EkoTechnology midis 12 organizatave për të marrë fonde nga EPA për të mbështetur tretjen anaerobe në komunitete 10/01/2020 Informacioni i kontaktit: John Senn (senn.john@epa.govkrijoni email të ri) (617) 918-1019 BOSTON - Sot, Agjencia e Mbrojtjes së Mjedisit të SHBA (EPA) njoftoi se Agjencia zgjodhi 12 marrës për të marrë rreth 3 milion dollarë fonde për të ndihmuar në zvogëlimin e humbjes së ushqimit dhe mbeturinave dhe

Tretja anaerobe: Një zgjidhje për devijimin e ushqimit të kotë

By |2020-03-27T09:50:55-04:0013th janar, 2020|Ndryshimet Klimatike, kompostimi, Energjia e fermës, Shpërdorim i ushqimit, Lajme, Qëndrueshmëria, Devijimi i mbeturinave|

Pse është problem ushqimi i tretur? Sipas Departamentit Amerikan të Bujqësisë, 30-40% e ushqimit në Amerikë është e tretur. Vetëm në vitin 2017, u krijuan pothuajse 41 milion ton mbetje ushqimore dhe vetëm 6.3% e atyre mbetjeve u devijuan nga deponitë dhe inceneratorët për kompostim. Ushqimi i humbur gjithashtu përfaqëson një shpërndarje të konsiderueshme të gabuar të burimeve.

Përmbledhje Webinar e MFEP

By |2018-03-07T14:16:31-05:00March 6th, 2018|Energjia e fermës, Qëndrueshmëria, Webinar|

Farm Mountain View Farm në Easthampton, MA u dha 30,000 $ përmes një granti MDAR për të marrë panelet e tyre diellore. Programi i Energjisë në Fermë i Massachusetts (MFEP) është një projekt i përbashkët i Qendrës për EkoTeknologji dhe Departamenti i Burimeve Bujqësore të Massachusetts (MDAR) që ofron një sërë shërbimesh për fermat e Massachusetts për t'i ndihmuar ata

Programi i Energjisë në Fermë në Massachusetts ofron Punëtori për të Ndihmuar Fermat dhe Bizneset Rurale të Aplikojnë për Grante

By |2017-09-06T15:56:48-04:00Gusht 16th, 2017|Energjia e fermës, E gjelbër për Biznes, Qëndrueshmëria, Webinar|

Nga Megan Denardo, Specialist i Programit Programi i Energjisë në Fermë në Massachusetts (MFEP), një projekt i përbashkët i Qendrës për EkoTeknologji (CET) dhe Departamenti i Burimeve Bujqësore të Massachusetts (MDAR), po pret dy uebinar më vonë këtë muaj për të ndihmuar fermat të aplikojnë për Granti i ardhshëm REAP. Programi Rural Energy for America, ose REAP, është një grant federal

Mbledhja Verore e Bashkëpunimit të Energjisë së Fermës së New England

By |2017-08-24T17:45:00-04:0012th korrik, 2017|Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, Energjia e fermës, E gjelbër për Biznes, Fuqia e gjelbër lokale, Energjia e Rinovueshme, Qëndrueshmëria|

Nga Megan Denardo dhe Renee Stearns, Specialistët e Programit Tretësi anaerob në Longview Farm në Barstow në South Hadley i kthen mbetjet e fermave si plehu në energji që ferma mund të përdorë. Më 27 qershor, anëtarët e New England Farm Energy Collaborative (NEFEC) u takuan për mbledhjen e tyre vjetore. Të pranishmit përfshinin përfaqësues nga Massachusetts

Shko tek Top