Ngrënia e një diete me pak karbon

By |2022-04-21T15:19:08-04:00Prill 21st, 2022|Ndryshimet Klimatike, Muaji i Tokës, EkoFellows, Arsim, Energjia e fermës, Shko jeshile, Rezolutat e gjelbra, Risi, Qëndrueshmëria, zero mbeturinave|

Këtë Ditë të Tokës, festoni qëndrueshmërinë me pjatën tuaj! Edhe pse mendojmë se çdo ditë duhet të jetë Dita e Tokës, sot është një kujtesë e mirë e të gjitha gjërave që mund të bëjmë për të ndihmuar planetin. Studimet e fundit vlerësojnë se sistemi ynë global i ushqimit, rrjeti kompleks i industrive të përfshira në prodhimin, transportin dhe tregtimin e ushqimit

Tani po gatuajmë me magnet!

By |2022-05-11T15:21:26-04:00March 10th, 2022|EkoFellows, Efikasitetin e Energjisë, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria|

Keni dëgjuar për gatimin me induksion? A po pyesni se për çfarë bëhet fjalë gjithë zhurma? Apo ndoshta ju jeni një pronar shtëpie që pyesni veten nëse sobat me induksion ia vlen të ndërrohen? Qendra për Ekoteknologji (CET) ka nisur një fushatë, Gatim me magnet, për t'ju ndihmuar t'u përgjigjeni këtyre pyetjeve! Çfarë është gatimi me induksion? Ndryshe nga gazi, propani dhe elektrike

Në rast se e humbisni: Përmbledhje e Webinarit të motit!

By |2022-02-03T17:22:31-05:00Shkurt 3rd, 2022|Ndërtesat, EkoFellows, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Webinar|

Punon moti! Më 31 janar, ne mbajtëm webinarin tonë të Punëve të Motit. Nëse keni humbur webinarin, ose dëshironi të rivizitoni një temë që kemi mbuluar, shikoni regjistrimin më poshtë! Rregullimi i motit në shtëpinë tuaj është një rregullim i lehtë që mund të rrisë shumë komoditetin tuaj duke ulur kostot e jetesës. Fokusi i webinarit përfshinte efikasitetin e energjisë në shtëpi,

Përvoja EcoFellowship - Fatin Chowdhury

By |2022-01-24T16:40:20-05:0020th janar, 2022|EkoFellows, Qëndrueshmëria|

Përvoja e EcoFellowship Pasi u diplomova me një diplomë në Biologji, gjeta se po kryeja punë me kohë të pjesshme me programet passhkollore të Institutit të Teknologjisë në Massachusetts. Aftësitë që kisha ushqyer në shkollë, në lidhje me gjëra të tilla si vetë-mjaftueshmëria e njëkohshme dhe shpirti i ekipit, ishin të rëndësishme në atë rol dhe në rolin tim në EcoFellowship më pas. Sa herë që kisha kohë të lirë, ndihesha i fuqizuar

Përvoja ime EcoFellow deri më tani - Cassie Rogers

By |2022-01-25T13:33:52-05:0017th janar, 2022|EkoFellows, Pa kategorizuar|

Kur fillova këtë shoqëri, isha shumë i emocionuar për të mësuar rreth zgjidhjeve efektive dhe të bazuara në shkencë për krizën klimatike. Isha i ngazëllyer për të rritur një grup aftësish që do të më përgatiste për t'iu përgjigjur sfidave mjedisore dhe për të mbështetur punën shumë të nevojshme për efiçencën e energjisë dhe reduktimin e mbetjeve. Puna ime si EcoFellow Koha ime

Shko tek Top