Ide të thjeshta të qëndrueshme të dhuratave të Shën Valentinit!

By |2022-02-10T16:55:11-05:00Shkurt 10th, 2022|Ripërdorimi krijues, Qëndrueshmëria|

Ka shumë mënyra për të reduktuar mbeturinat në ditën e Shën Valentinit, veçanërisht kur bëhet fjalë për dhuratat. Edhe pse mund të mos jetë tradicionale, kjo nuk do të thotë se dhurata ose përvoja do të vlejnë më pak! Dita e Shën Valentinit është javën tjetër, kështu që nëse nuk e keni kuptuar se çfarë t'i dhuroni të dashurit tuaj, ja disa

Përfitoni sa më shumë nga mbetjet tuaja të ushqimit të vjeshtës!

By |2021-10-22T16:46:22-04:00Tetor 22nd, 2021|kompostimi, Ripërdorimi krijues, EkoFellows, Shpërdorim i ushqimit, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave, zero mbeturinave|

Është sërish ajo kohë e vitit, kur ditët bëhen më të shkurtra dhe ajri bëhet më i ftohtë. Ju mund të shihni më shumë perime me rrënjë në tregun e fermerëve ose të ndjeni dëshirën vjetore për një kungull të caktuar ... E marrë parasysh 60 miliardë paund ushqim të tretur që hyn në deponi çdo vit, është e rëndësishme

Zbërthyer Zbërthimi

By |2021-04-09T11:22:03-04:009th prill, 2021|Ripërdorimi krijues, Pazaret e EcoBuilding, E gjelbër për Biznes, E gjelbër për Shtëpi, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Devijimi i mbeturinave|

Çfarë është Dekonstruksioni? EPA vlerësoi se rreth 600 milion ton materiale ndërtimi dhe prishjeje u hodhën në SH.B.A. në 2018. Këto materiale të hedhura vijnë nga prishjet dhe rinovimet e ndërtesave dhe pesha e tyre totale është më shumë se dyfishi i të gjitha mbetjeve të tjera të ngurta komunale vjetore të SHBA. Një i madh

Muzika SpiritHouse: Rinovimet e Qëndrueshme janë bllokimi i tyre

By |2021-02-19T16:33:31-05:00Shkurt 19th, 2021|Ripërdorimi krijues, Pazaret e EcoBuilding, E gjelbër për Biznes|

E vendosur në Northampton, MA është studioja unike dhe krijuese e regjistrimit të Muzikës SpiritHouse. SpiritHouse Music është një kompani e prodhimit të muzikës me një studio regjistrimi, dhe ka ekzistuar për rreth 20 vjet. Ata punojnë me artistë nga të gjitha anët, madje u është dashur që disa prej bashkëpunëtorëve të tyre të qëndrojnë në studion e tyre - para

Ky sezon pushimesh: Ricikloni më i zgjuar, jo më i vështirë

By |2020-12-14T16:09:22-05:00Dhjetor 14th, 2020|Ripërdorimi krijues, Arsim, E gjelbër për Shtëpi, Riciklimi, zero mbeturinave|

Këtë sezon festash, sigurohuni që jeni duke ricikluar më zgjuar, jo më shumë dhe se po i hidhni artikujt siç duhet. Amerikanët gjenerojnë afërsisht 25% më shumë mbeturina se zakonisht nga Falënderimet deri në Vitet e Re. Ndonjëherë kjo është për shkak se njerëzit vendosin sende që nuk janë të sigurt se si t'i hedhin në koshat e tyre të riciklimit, sepse ata mendojnë se mund të jenë

Shko tek Top