Si të kurseni energji dhe të zvogëloni mbeturinat si qiramarrës

By |2021-06-25T17:25:01-04:00Qershor 25th, 2021|kompostimi, Energjisë Kursimeve, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria|

Ne të gjithë duam të bëjmë pjesën tonë për të zvogëluar gjurmën tonë të karbonit në një farë mënyre, por kur nuk zotëroni shtëpinë tuaj, çfarë mund të bëni për të ndihmuar? Ne kemi bashkuar 3 gjëra të shpejta që qiramarrësit mund të bëjnë për të jetuar më të qëndrueshëm dhe për të bërë një ndryshim! Merrni një Vlerësim të Energjisë në Shtëpi Një nga

Papastërtitë në kompostim

By |2021-06-01T12:57:32-04:00Qershor 1st, 2021|kompostimi, Shpërdorim i ushqimit, E gjelbër për Shtëpi, Webinar|

Ushqimi i tretur përbën mbi 20% të rrjedhës së mbeturinave të ngurta komunale në Shtetet e Bashkuara. Pjesa më e madhe e këtij ushqimi të tretur përfundon në deponi, me vetëm rreth 4% të këtyre mbetjeve ushqimore të shkojnë në plehra. Kjo është një çështje sepse ndërsa ushqimi zbërthehet në deponi kalon nëpër një proces anaerobe, gjatë

Varësia nga lëndina e Amerikës

By |2021-04-26T16:49:51-04:0026th prill, 2021|Ndryshimet Klimatike, kompostimi, Energjisë Kursimeve, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar|

Ahh pranvera! Pas një dimri të gjatë e të ftohtë, më në fund po bëhet mjaftueshëm bukur për të dalë nga shtëpitë tona pa pallto, doreza, kapelë, ansamble shami që shumë prej nesh i dinë shumë mirë. Pranvera është një kohë për shëtitje, pikniqe dhe sporte në natyrë, dhe për shumë amerikanë, është gjithashtu koha të hapin barin

Mos hidhni, mos dëshironi: Uebinar i ushqimit të kota

By |2020-11-23T16:54:40-05:00Nëntor 23rd, 2020|kompostimi, Shpërdorim i ushqimit, E gjelbër për Shtëpi, Webinar|

Çështja në dorë Afërsisht 30-40% e ushqimit në SH.B.A. është tretur, dhe shumica e këtij ushqimi të kotë ndodh në nivelin e konsumatorit. Ushqimi i harxhuar kushton një familje mesatare prej 4 mbi 1500 dollarë në vit, dhe në përgjithësi, u kushton fermerëve, bizneseve dhe konsumatorëve rreth 218 miliardë dollarë. Humbja e ushqimit gjithashtu harxhon burime dhe kontribuon

Paralajmërimi për Spoiler: Konfuzioni për Etiketimin e datave Krijon Mbetje të Ushqimit të Shmangshme

By |2020-12-18T13:05:35-05:00Tetor 16th, 2020|kompostimi, Dhurimi i ushqimit, Shpërdorim i ushqimit, E gjelbër për Shtëpi, Devijimi i mbeturinave|

Mbeturinat e ushqimit: Të pjekura me probleme A keni sjellë ndonjëherë në shtëpi produkte të freskëta, i keni vendosur në frigoriferin tuaj, për ta harruar deri në një javë më vonë, dhe më pas, si një arkeolog që zbulon një objekt të lashtë, ju e gërmoni atë dhe vini re që diçka e paqartë rritet. në të? Të gjithë kemi qenë atje. Unshtë shqetësuese të duhet

Shko tek Top