Liderët e zinj në efikasitetin e energjisë

By |2022-02-28T16:42:09-05:00Shkurt 28th, 2022|Muaji i Historisë së Zezë, Efikasitetin e Energjisë|

Për nder të muajit të Historisë së Zezë, ne po paraqesim disa liderë me ngjyrë në efiçencën e energjisë. Puna e këtyre burrave dhe grave ka vënë në skelë industrinë e efikasitetit të energjisë. Nga llambat, efikasiteti i udhëtimit, politikat e teknologjisë së pastër dhe më shumë - lexoni se si ato kanë formësuar disa nga teknologjitë më ekonomike dhe më efikase për energjinë e disponueshme! Dr Robert