Ndërtimi i një të ardhme të qëndrueshme

By |2021-03-08T12:24:36-05:00March 2nd, 2021|arkitekturë, Ndërtesat, Ndryshimet Klimatike, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Inxhinieri, Ndërtimi i Gjelbër, E gjelbër për Shtëpi, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, LEED, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Pa kategorizuar, Webinar|

Ky postim në blog është një përmbledhje e ngjarjes sonë të fundit virtuale Ndërtimi i një Ardhmërie të Qëndrueshme. Një regjistrim i ngjarjes mund të gjendet në fund të kësaj faqe. Lexo më shumë "

E ardhmja e ndërtimit të qëndrueshëm

By |2021-03-08T12:25:55-05:00Shkurt 3rd, 2021|arkitekturë, Ndërtesat, Ndërtim, Energjisë Kursimeve, Inxhinieri, Ndërtimi i Gjelbër, Ekipi i Ndërtimit të Ri|

Historikisht, shumica e ndërtesave të larta janë ndërtuar prej betoni, çeliku dhe qelqi. Këto materiale janë të forta, të disponueshme gjerësisht dhe të lehta për tu punuar; sidomos betoni i cili do të marrë formën e çdo kallëpi në të cilin do ta derdhni. Lexo më shumë "

Ndërtesa me performancë të lartë: Kodet e shtrirjes

By |2020-12-28T12:29:00-05:00Dhjetor 28th, 2020|arkitekturë, Ndërtesat, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, Ndërtimi i Gjelbër, E gjelbër për Shtëpi, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, Pa kategorizuar|

Çfarë është një kod shtrirjeje? 40% e të gjithë energjisë së konsumuar në SH.B.A. konsumohet në ndërtesa dhe shumë shtete kanë zbatuar kode ndërtimi të efiçiencës së energjisë për të provuar dhe zvogëluar gjurmën e karbonit në mjedisin e ndërtuar. Massachusetts ka qenë në prag të prerjes së këtyre kodeve të ndërtimit që nga viti 2008 kur ato kaluan

Ndërtimi më i mirë: Sfida e ndërtesës për të jetuar

By |2020-06-01T12:23:47-04:00Qershor 1st, 2020|arkitekturë, Ndërtesat, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Ndërtimi i Gjelbër, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Energjia e Rinovueshme, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar|

Qendra Hitchcock për Mjedisin është një qendër arsimore që synon të zhvillojë një lidhje më të thellë midis njerëzve dhe botës natyrore. Hitchcock Center është një ndërtesë e gjallë e certifikuar e vendosur në kampusin e Kolegjit Hampshire në Amherst, me pamje nga Holyoke Range. Qendra për EkoTeknologji ishte në gjendje të ndihmojë masën e Qendrës Hitchcock

Ndërtimi më i mirë: Ndërtesa me shumë familje me performancë të lartë

By |2020-05-21T07:49:10-04:00May 21st 2020|arkitekturë, Ndërtesat, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Ndërtimi i Gjelbër, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar|

Mbi të është një imazh i The Lumberyard - një kompleks strehimi i përballueshëm i vendosur në zemër të Northampton, Massachusetts. Në shikim të parë, mund të duket si çdo kompleks i ri apartamentesh, por kjo ndërtesë është një ndërtesë shumëfamiljare me shumë efikasitet energjetik. Efikasiteti i Lumberyard u mat duke përdorur Sistemin e Vlerësimit të Energjisë në Shtëpi (HERS), a

Shko tek Top