Join ekipi ynë

Në CET, ne besojmë se secili prej nesh ka fuqinë për të bërë ndryshimin. Nevoja për të trajtuar ndryshimet klimatike dhe për të ndërtuar një tranzicion të drejtë dhe të barabartë në ekonominë me karbon të ulët është më urgjente se kurrë. Me gati pesë dekada ndikim domethënës në komunitetin, ekonominë dhe mjedisin tonë, ne e dimë se misioni ynë fillon me ju.

Klikoni Këtu për Pozicionet e Hapura

përfitimet

  • Pushime, kohë personale dhe të sëmurë.

  • 13 pushime të paguara përfshirë pesë pushime lundruese për t'u përdorur sipas gjykimit tuaj.

  • Sigurimi mjekësor dhe dentar.

  • 403 (b) plani i daljes në pension me 3% ndeshje të kompanisë pas 6 muajsh

  • Sigurimi i jetës dhe AD&D

  • Vizioni, sigurimi afatshkurtër dhe afatgjatë i aftësisë së kufizuar, dhe sigurimi shtesë i jetës

Mësoni më shumë rreth përfitimeve tona këtu. 

Vlerat tona themelore

i pasionuar

Ne jemi të apasionuar pas misionit tonë mjedisor

Ne punojmë shumë

Ne kujdesemi për klientët tanë, bashkëpunëtorët dhe komunitetin

Ne argëtohemi në punët tona

Profesional

Ne jemi me përvojë, objektive dhe e bazojmë punën tonë në shkencë

Ne punojmë me integritet

Ne jemi miqësorë dhe të arritshëm për të gjithë

Ne gjithmonë pyesim "si mund të bëjmë edhe më mirë?"

Praktik

Ne ofrojmë zgjidhje novatore, praktike dhe me kosto efektive

Marrim rezultate

Ne bëjmë siç themi

Angazhimi për Diversitet, Barazi dhe Përfshirje (DEI)

Qendra për EkoTechnology është e angazhuar për ndërtimin e një vendi pune të larmishëm, të barabartë dhe gjithëpërfshirës, ​​ku të gjithë punonjësit ndihen të mirëpritur, të sigurt dhe të vlerësuar. Që nga viti 2020, ne kemi filluar një eksplorim shumëvjeçar se si të integrojmë këtë angazhim në mënyrë më të plotë dhe të menduar në të gjithë organizatën.

Ne komunikojmë rregullisht për iniciativat e DEI ndërsa ato përparojnë dhe kërkojmë kontributin e stafit, Bordit dhe partnerëve të jashtëm në faza të ndryshme të këtij procesi. Për të siguruar që DEI të bëhet natyra e dytë për të gjithë dhe të integrohet plotësisht në misionin tonë, ne po shqyrtojmë shtatë fusha operacionale (vlerat organizative, qeverisja, planifikimi dhe monitorimi, komunikimi dhe angazhimi, zhvillimi i stafit, infrastruktura organizative, shërbimet dhe ndërveprimet) dhe identifikimi ku ne mund të rrisim strukturat dhe proceset në mbështetje të DEI.

Ne inkurajojmë fuqimisht aplikantë të ndryshëm që të aplikojnë. Ju mund të përfshini detyrat e shërbimit ushtarak dhe çdo punë të verifikuar të kryer në baza vullnetare. CET është punëdhënës dhe ofrues i mundësive të barabarta. Nëse keni probleme ose keni nevojë për ndihmë në paraqitjen e aplikacionit tuaj, ju lutemi dërgoni email hr@cetonline.org.

Qendra për EkoTeknologji (CET) është një punëdhënëse me mundësi të barabarta (EEO). CET është e përkushtuar në një politikë të mosdiskriminimit dhe mundësive të barabarta për të gjithë punonjësit dhe aplikantët për punësim.

Pyetjet e shpeshta të punësimit

Ju do të merrni një përgjigje të automatizuar kur të aplikoni për një punë. Ju lutemi kontrolloni dosjen tuaj Junk për të siguruar që ju të merrni komunikime të rëndësishme nga ne. Ne do t'ju kontaktojmë për një intervistë nëse prejardhja juaj plotëson nevojat tona. Nëse nuk dëgjoni nga ne, do të merrni një njoftim me email kur të mbyllim pozicionin.

CET nuk ka një program vullnetar. Për të mësuar në lidhje me programin tonë EcoFellowship për profesionistët në zhvillim, Kliko këtu.

Massachusettsshtë e paligjshme në Massachusetts të kërkosh ose të administrosh një test detektor gënjeshtre si kusht i punësimit ose punësimit të vazhdueshëm. Një punëdhënës që shkel këtë ligj do t'i nënshtrohet ndëshkimeve penale dhe përgjegjësisë civile. MGL Ch.149, Seksioni 19B