Rreth Nesh Shelby Kuenzli

Ky autor nuk e ka mbushur ende në ndonjë hollësi.
Deri më tani Shelby Kuenzli ka krijuar 20 shënime në blog.

10 Rezoluta të Qëndrueshme të Vitit të Ri!

By |2022-01-05T11:04:02-05:004th janar, 2022|Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, Riciklimi, Qëndrueshmëria, zero mbeturinave|

Ashtë një vit i ri! Ndërsa të gjithë po vendosin qëllimet e tyre për 2022, këtu janë disa rezoluta të qëndrueshme të Vitit të Ri që mund t'ju ndihmojnë të bëni një ndikim në mjedis! 1. Sillni qese të përdorshme në porosi Çantat plastike janë të përshtatshme, megjithatë komoditeti i tyre është i kushtueshëm për mjedisin. Ato janë të vështira për t’u ricikluar dhe janë

Pesha dhe ndikimi i pazareve të EcoBuilding

By |2021-11-05T16:28:21-04:00Nëntor 5th, 2021|Pazaret e EcoBuilding, EkoFellows, Shko jeshile, E gjelbër për Shtëpi, Riciklimi, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

Nga Shelby Kuenzli, Digital Marketing EcoFellow, përditësuar nga EcoFellows Fatin Chowdhury dhe Cassie Rogers Çfarë është EcoBuilding Bargains? Qendra për EkoTeknologji është krenare të thotë se ne kemi arritur me sukses të bëjmë kuptimin e gjelbër për 45 vitet e fundit. Një nga mënyrat e shumta në të cilat ne kemi një ndikim është duke operuar tonën

EcoBuilding Bargains 'Pranvera 2018 Ripërdor Rockstar!

By |2018-06-20T14:25:35-04:00Qershor 20th, 2018|Ripërdorimi krijues, Ripërdor Rockstar, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Devijimi i mbeturinave|

Nga: Shelby Kuenzli, Marketingu EcoFellow Konkursi pranverë 2018 Reuse Rockstar i vendosur nga EcoBuilding Bargains, dyqani ynë i ripërdorimit të materialeve të ndërtimit, ka ardhur në mbyllje. Reuse Rockstar është një garë miqësore, dy-vjeçare që nxjerr në pah klientët që kanë artikuj të upcycled, transformuar ose repurposed nga EcoBuilding Bargains në pjesë krijuese dhe funksionuese. Këtë vit, ne vendosëm

Pranvera 2018 Reuse Rockstar Fituesit e Konkursit

By |2018-06-07T13:33:48-04:00Maj 25th, 2018|Ripërdorimi krijues, Ripërdor Rockstar, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Devijimi i mbeturinave|

Nga Shelby Kuenzli, Digital Marketing EcoFellow Konkurrenca Pranvera 2018 Reuse Rockstar ka ardhur në mbyllje. Faleminderit të gjithë atyre që paraqitën aplikime dhe votuan për fituesin! Kjo konkurs nxjerr në pah disa nga projektet e zgjuara që klientët tanë bëjnë me materiale nga EcoBuilding Bargains. Kishte shumë hyrje krijuese, gjithsej 17 projekte unike, të gjitha

Mësoni se si të zbatoni një program të ndarjes së burimit në kafeterinë e shkollës suaj

By |2019-01-08T15:14:11-05:00Maj 8th, 2018|kompostimi, Arsim, Shpërdorim i ushqimit, Riciklimi, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

GREEN TEAM është një program i përbashkët i Qendrës për EkoTeknologji dhe Departamenti i Mbrojtjes së Mjedisit në Massachusetts (MassDEP) që fuqizon studentët dhe mësuesit për të ndihmuar mjedisin përmes zvogëlimit të mbeturinave, riciklimit, kompostimit, ruajtjes së energjisë dhe parandalimit të ndotjes. GREEN TEAM së fundmi lëshoi ​​një video udhëzuese mbi ndarjen e burimeve në kafeteritë e shkollës. Ndarja e burimit

Shko tek Top