Rreth Nesh Ozette Ostrow

Ky autor nuk e ka mbushur ende në ndonjë hollësi.
Deri më tani Ozette Ostrow ka krijuar 14 shënime në blog.

Muzika SpiritHouse: Rinovimet e Qëndrueshme janë bllokimi i tyre

By |2021-02-19T16:33:31-05:00Shkurt 19th, 2021|Ripërdorimi krijues, Pazaret e EcoBuilding, E gjelbër për Biznes|

E vendosur në Northampton, MA është studioja unike dhe krijuese e regjistrimit të Muzikës SpiritHouse. SpiritHouse Music është një kompani e prodhimit të muzikës me një studio regjistrimi, dhe ka ekzistuar për rreth 20 vjet. Ata punojnë me artistë nga të gjitha anët, madje u është dashur që disa prej bashkëpunëtorëve të tyre të qëndrojnë në studion e tyre - para

Përvoja e EcoFellowship: Ozette Ostrow

By |2021-01-22T17:07:12-05:00Janar 22nd, 2021|Përvojat e EcoFellow 2020-2021, EkoFellows, Marketing, Shpërndahem|

Kur pashë pozicionin e EcoFellowship, mendoj se u dëgjova me zë të lartë. Dukej si mundësia perfekte për ta kthyer pasionin tim për mjedisin në një punë kuptimplote. Dukej se ishte një fushë e shkëlqyeshme nisëse për një karrierë në fushën e mjedisit; sidomos duke marrë parasysh që, kur kam aplikuar, ende nuk kisha ide se çfarë bëja

Ndërtesa me Performancë të Lartë: Ndërtime të reja

By |2021-01-06T17:29:43-05:006th janar, 2021|Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, Ndërtimi i Gjelbër, E gjelbër për Shtëpi|

Efikasiteti i Energjisë në Shtëpi Qendra për EkoTeknologji (CET) ndihmon ndërtimin dhe modelimin e profesionistëve në hartimin dhe ndërtimin e shtëpive dhe ndërtesave shumëfamiljare që plotësojnë standardet e sotme për performancën. Ne kemi ekspertizë dhe përvojë në projekte shumëfamiljare me performancë të lartë, shumë prej të cilave janë projekte të strehimit të përballueshëm. CET gjithashtu punon në shtëpi me familje të vetme me performancë të lartë, duke përfshirë Net Zero

Ky sezon pushimesh: Ricikloni më i zgjuar, jo më i vështirë

By |2020-12-14T16:09:22-05:00Dhjetor 14th, 2020|Ripërdorimi krijues, Arsim, E gjelbër për Shtëpi, Riciklimi, zero mbeturinave|

Këtë sezon festash, sigurohuni që jeni duke ricikluar më zgjuar, jo më shumë dhe se po i hidhni artikujt siç duhet. Amerikanët gjenerojnë afërsisht 25% më shumë mbeturina se zakonisht nga Falënderimet deri në Vitet e Re. Ndonjëherë kjo është për shkak se njerëzit vendosin sende që nuk janë të sigurt se si t'i hedhin në koshat e tyre të riciklimit, sepse ata mendojnë se mund të jenë

Mos hidhni, mos dëshironi: Uebinar i ushqimit të kota

By |2020-11-23T16:54:40-05:00Nëntor 23rd, 2020|kompostimi, Shpërdorim i ushqimit, E gjelbër për Shtëpi, Webinar|

Çështja në dorë Afërsisht 30-40% e ushqimit në SH.B.A. është tretur, dhe shumica e këtij ushqimi të kotë ndodh në nivelin e konsumatorit. Ushqimi i harxhuar kushton një familje mesatare prej 4 mbi 1500 dollarë në vit, dhe në përgjithësi, u kushton fermerëve, bizneseve dhe konsumatorëve rreth 218 miliardë dollarë. Humbja e ushqimit gjithashtu harxhon burime dhe kontribuon

Shko tek Top