Rreth Nesh Natasha Nurjadin

Ky autor nuk e ka mbushur ende në ndonjë hollësi.
Deri më tani Natasha Nurjadin ka krijuar 11 shënime në blog.

Mirëmbajtja e një shtëpie të shëndetshme dhe miqësore me mjedisin

By |2019-06-12T12:56:08-04:00Qershor 12th, 2019|E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria|

Bërja e zgjedhjeve miqësore me mjedisin për familjen dhe shtëpinë tuaj gjithashtu mund të përkthehet në zgjedhje të shëndetshme. Nga ngrënia lokale deri te marrja e bimëve të brendshme, ka shumë mënyra se si mund të jeni të lumtur dhe të rehatshëm gjatë gjithë vitit në shtëpinë tuaj. 1. Hani lokal, ose mbillni ushqimin tuaj. Të hash lokal është e shkëlqyeshme për shëndetin tënd dhe

Bëni shtëpinë tuaj më efikase të energjisë

By |2019-05-28T21:18:42-04:00Maj 28th, 2019|Ndërtesat, Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, E gjelbër për Shtëpi|

Bërja e shtëpisë tuaj më efikase në energji jo vetëm që rrit komoditetin tuaj, por gjithashtu vendos përsëri para në portofolin tuaj. Ka shumë mënyra për të rritur efikasitetin e energjisë në shtëpinë tuaj, duke filluar nga metodat në shtëpi te ndihma profesionale. Një vlerësim i energjisë në shtëpi nga një profesionist i trajnuar do t'ju ndihmojë të gjeni mënyrat më të mira për të zvogëluar tuajin

Diellore për ekonomitë familjare me të ardhura të ulëta

By |2019-04-12T15:09:44-04:0012th prill, 2019|Energjisë Kursimeve, Energjia e Rinovueshme, Aksesi diellor|

Diellorja e kulmeve po rritet vazhdimisht në popullaritet në të gjithë vendin, por veçanërisht në Massachusetts. Pjesërisht për shkak të uljes së kostove, panelet diellorë ofrojnë përfitime për pronarët e shtëpive dhe qiramarrësit njësoj. Për pronarët e shtëpive, instalimi i PV diellore i ndihmon ata të kursejnë në faturat e tyre të energjisë elektrike dhe të ulin emetimet e tyre të karbonit. Qiramarrësit mund të blejnë programe diellore të komunitetit që munden

Cila është marrëveshja me elektrifikimin strategjik?

By |2019-04-07T14:01:51-04:00March 29th, 2019|Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, Aksesi diellor|

Ndërsa veprimi për ndryshimin e klimës rritet me urgjencë, disa shtete tashmë kanë filluar promovimin e efikasitetit të energjisë dhe energjisë elektrike pa karbon si metoda për të adresuar këto probleme mjedisore. Massachusetts, për shembull, ofron Mass Save, një iniciativë për efiçiencën e energjisë e përqendruar në fuqizimin e banorëve, bizneseve dhe komuniteteve për të fituar akses në azhurnimet efikase të energjisë. Ndërsa këto azhurnime janë të rëndësishme,

Mbjellës DIY duke përdorur pllaka të rikuperuara italiane

By |2019-04-07T14:12:43-04:00Shkurt 27th, 2019|Ripërdorimi krijues, Pazaret e EcoBuilding|

Pllakat shpesh hidhen gjatë projekteve të rimodelimit, por ato në fakt mund të ripërdoren në mënyra të ndryshme. Jo vetëm që mund të përdoren përsëri në projekte të tjera, por gjithashtu mund të shndërrohen në gjëra të tjera. Gjetëm këtë zanat të shkëlqyeshëm DIY që përdor pllaka. Kjo mbjellëse DIY përdor pllaka të bukura të bëra në Itali nga EcoBuilding

Shko tek Top