Rreth Nesh Kaitlyn Mitchell

Ky autor nuk e ka mbushur ende në ndonjë hollësi.
Deri tani Kaitlyn Mitchell ka krijuar 3 hyrje në blog.

Liderët e zinj në efikasitetin e energjisë

By |2022-02-28T16:42:09-05:00Shkurt 28th, 2022|Muaji i Historisë së Zezë, Efikasitetin e Energjisë|

Për nder të muajit të Historisë së Zezë, ne po paraqesim disa liderë me ngjyrë në efiçencën e energjisë. Puna e këtyre burrave dhe grave ka vënë në skelë industrinë e efikasitetit të energjisë. Nga llambat, efikasiteti i udhëtimit, politikat e teknologjisë së pastër dhe më shumë - lexoni se si ato kanë formësuar disa nga teknologjitë më ekonomike dhe më efikase për energjinë e disponueshme! Dr Robert

Ide të thjeshta të qëndrueshme të dhuratave të Shën Valentinit!

By |2022-02-10T16:55:11-05:00Shkurt 10th, 2022|Ripërdorimi krijues, Qëndrueshmëria|

Ka shumë mënyra për të reduktuar mbeturinat në ditën e Shën Valentinit, veçanërisht kur bëhet fjalë për dhuratat. Edhe pse mund të mos jetë tradicionale, kjo nuk do të thotë se dhurata ose përvoja do të vlejnë më pak! Dita e Shën Valentinit është javën tjetër, kështu që nëse nuk e keni kuptuar se çfarë t'i dhuroni të dashurit tuaj, ja disa

Në rast se e humbisni: Përmbledhje e Webinarit të motit!

By |2022-02-03T17:22:31-05:00Shkurt 3rd, 2022|Ndërtesat, EkoFellows, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Webinar|

Punon moti! Më 31 janar, ne mbajtëm webinarin tonë të Punëve të Motit. Nëse keni humbur webinarin, ose dëshironi të rivizitoni një temë që kemi mbuluar, shikoni regjistrimin më poshtë! Rregullimi i motit në shtëpinë tuaj është një rregullim i lehtë që mund të rrisë shumë komoditetin tuaj duke ulur kostot e jetesës. Fokusi i webinarit përfshinte efikasitetin e energjisë në shtëpi,

Shko tek Top