Rreth Nesh Jared Shein

Ky autor nuk e ka mbushur ende në ndonjë hollësi.
Deri më tani Jared Shein ka krijuar 14 shënime në blog.

2021 Samiti i Sistemit Ushqimor URI

By |2021-04-29T15:36:41-04:0029th prill, 2021|Pa kategorizuar|

Kohët e fundit CET bashkëpunoi me Universitetin e Rhode Island për të krijuar dhe transmetuar një uebinar të përqendruar në çështjen e biznesit për zvogëlimin, shpëtimin dhe riciklimin e ushqimit të humbur. Webinar u moderua nga Përfaqësuesi i Shërbimit Strategjik të CET Coryanne Mansell, dhe përfshiu anëtarë të komunitetit të restorantit dhe rigjenerimit të ushqimit Rhode Island, si dhe një

Varësia nga lëndina e Amerikës

By |2021-04-26T16:49:51-04:0026th prill, 2021|Ndryshimet Klimatike, kompostimi, Energjisë Kursimeve, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar|

Ahh pranvera! Pas një dimri të gjatë e të ftohtë, më në fund po bëhet mjaftueshëm bukur për të dalë nga shtëpitë tona pa pallto, doreza, kapelë, ansamble shami që shumë prej nesh i dinë shumë mirë. Pranvera është një kohë për shëtitje, pikniqe dhe sporte në natyrë, dhe për shumë amerikanë, është gjithashtu koha të hapin barin

Dushi me Efiçiencë të Energjisë

By |2021-03-25T08:39:00-04:00March 24th, 2021|Ndërtesat, Efikasitetin e Energjisë, Energjisë Kursimeve, E gjelbër për Shtëpi, Qëndrueshmëria|

Dushet e nxehta janë të shkëlqyera. Ata mund të lajnë edhe ditët më të këqija dhe t'ju lënë të ndiheni të ngrohtë dhe të freskuar. Por dushet e nxehta gjithashtu mund të jenë të kota. Rreth 20% e energjisë së shtëpisë përdoret për të ngrohur ujin, dhe një përqindje e madhe e kësaj përdoret në dush. Të gjithë mund të kursejnë pak ujë të nxehtë - dhe

Ndërtimi i një të ardhme të qëndrueshme

By |2021-03-08T12:24:36-05:00March 2nd, 2021|arkitekturë, Ndërtesat, Ndryshimet Klimatike, Ndërtim, Efikasitetin e Energjisë, Inxhinieri, Ndërtimi i Gjelbër, E gjelbër për Shtëpi, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, LEED, Ekipi i Ndërtimit të Ri, Materiale ndërtimi të ripërdorura, Pa kategorizuar, Webinar|

Ky postim në blog është një përmbledhje e ngjarjes sonë të fundit virtuale Ndërtimi i një Ardhmërie të Qëndrueshme. Një regjistrim i ngjarjes mund të gjendet në fund të kësaj faqe. Lexo më shumë "

Shko tek Top