Rreth Nesh Fatin Chowdhury

Ky autor nuk e ka mbushur ende në ndonjë hollësi.
Deri tani Fatin Chowdhury ka krijuar 7 hyrje në blog.

Cila është zhurma me Elektrifikimin Strategjik?

By |2022-04-22T12:56:38-04:00Prill 22nd, 2022|Ndërtesat, Efikasitetin e Energjisë|

Çfarë është Elektrifikimi Strategjik? Elektrifikimi strategjik përfshin ndërrimin e pajisjeve, sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes dhe përdoruesve të tjerë të energjisë në shtëpinë tuaj për t'u furnizuar me energji elektrike në vend që të varen nga lëndët djegëse fosile. Kur kombinohet me burimet e rinovueshme të energjisë, elektrifikimi strategjik rrit efikasitetin e energjisë dhe redukton ndotjen. Kjo metodë gjithashtu ka potencial për të ulur kostot e energjisë. Si

Përvoja EcoFellowship - Fatin Chowdhury

By |2022-01-24T16:40:20-05:0020th janar, 2022|EkoFellows, Qëndrueshmëria|

Përvoja e EcoFellowship Pasi u diplomova me një diplomë në Biologji, gjeta se po kryeja punë me kohë të pjesshme me programet passhkollore të Institutit të Teknologjisë në Massachusetts. Aftësitë që kisha ushqyer në shkollë, në lidhje me gjëra të tilla si vetë-mjaftueshmëria e njëkohshme dhe shpirti i ekipit, ishin të rëndësishme në atë rol dhe në rolin tim në EcoFellowship më pas. Sa herë që kisha kohë të lirë, ndihesha i fuqizuar

Blerjet në internet kundrejt personalisht: Cila është më e gjelbër?

By |2021-12-23T15:57:37-05:00Dhjetor 23rd, 2021|Artikuj, Pazaret e EcoBuilding, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar|

Blerjet në internet kundrejt blerjeve personalisht: cili është më miqësor ndaj mjedisit? Festat e fundvitit kanë ardhur dhe bashkë me të vijnë edhe presionet dhe grackat e konsumizmit të tepërt. Ndërsa dhënia dhe marrja e dhuratave mund të jetë emocionuese, mund të pyesni veten për ndikimin mjedisor të të gjitha blerjeve që po bëni dhe si mund ta pakësoni atë.

Mësoni Strategjitë për Zbutjen dhe Riciklimin e Mbetjeve Ushqimore në shkollat ​​K-12

By |2021-11-12T16:34:31-05:00Nëntor 12th, 2021|kompostimi, Shpërdorim i ushqimit, EKIPI I GJELBR, Riciklimi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

REDUCIMI I MBETURINAVE USHQIMORE NË SHKOLLAT K-12 Qendra për EkoTeknologji (CET) ndihmon në udhëheqjen e institucioneve arsimore se si të përmirësojnë qasjen e tyre ndaj zgjidhjeve ushqimore të shpërdoruara dhe të reduktojnë mbetjet e tyre në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Në bashkëpunim me shumë organizata, shkollat ​​në shtete si Rhode Island, Connecticut dhe Massachusetts kanë zbatuar parandalimin e mbetjeve ushqimore, rikuperimin dhe

Përmbledhje e Webinarit të motit!

By |2021-10-28T12:48:04-04:00Tetor 27th, 2021|Ndërtesat, EkoFellows, Vlerësimet e Energjisë në Shtëpi, Qëndrueshmëria, Pa kategorizuar, Webinar|

Punon moti! Më 18 tetor, ne mbajtëm webinarin tonë të Punëve të Motit. Nëse keni humbur webinarin, ose dëshironi të rivizitoni një temë që kemi mbuluar, shikoni regjistrimin më poshtë! Rregullimi i motit në shtëpinë tuaj është një rregullim i lehtë që mund të rrisë shumë komoditetin tuaj duke ulur kostot e jetesës. Fokusi i webinarit përfshinte efikasitetin e energjisë në shtëpi,

Shko tek Top