Rreth Nesh Emily Susan Gaylord

Ky autor nuk e ka mbushur ende në ndonjë hollësi.
Deri më tani Emily Susan Gaylord ka krijuar 47 shënime në blog.

CET Njohur nga EPA për Rikuperimin e Mbetjeve Ushqimore

By |2020-04-27T11:44:46-04:0027th prill, 2020|Dhurimi i ushqimit, Shpërdorim i ushqimit, Njoftim për shtyp, Pa kategorizuar, Devijimi i mbeturinave|

Ne jemi të ngazëllyer të ndajmë që EPA e SH.B.A.-së po u jep shtatë organizata lokale New England me mirënjohje për punën e tyre duke mbajtur ushqime të kota jashtë deponive dhe inceneratorëve dhe duke e vënë atë në përdorim më të mirë, dhe ne jemi një prej tyre! Çmimet janë pjesë e Sfidës së Riparimit të Ushqimit të EPA (FRC). Në kohë sfiduese si këto,

Këshilla për kompostimin në shtëpi

By |2019-06-12T07:37:53-04:00Maj 30th, 2019|kompostimi|

Kompostimi është një proces i ripërdorimit të mbetjeve tuaja të mbetura të ushqimit dhe mbeturinave të oborrit për të prodhuar pleh. Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar shëndetin e oborrit tuaj dhe për të zvogëluar sasinë e mbetjeve organike që shkojnë në deponi ose objektet e energjisë nga mbeturinat. Tani për tani, 50% e plehrave që shkojnë në deponi janë të kompostueshme, që përfshin

Mirupafshim në Klasën EcoFellowship të vitit 2018

By |2018-06-25T17:30:32-04:00Qershor 25th, 2018|EkoFellows|

Programi EcoFellowship ka provuar të jetë jashtëzakonisht efektiv në ndërtimin e të kuptuarit dhe promovimin e veprimit në nivelin bazë. Çdo vit CET rekruton dhe trajnon të sapodiplomuarit e kolegjit nga i gjithë vendi, duke i përgatitur ata të marrin sot dhe nesër sfidat më të ngutshme mjedisore. Kjo kohë e vitit është gjithmonë e ëmbël. Ndërsa ne jemi kaq

Kolegji i Komunitetit Berkshire Merr Çmimin Alan Silverstein dhe Laura Dubester 2018 për Udhëheqjen e Mjedisit në Komunitet

By |2019-04-09T10:22:03-04:0030th prill, 2018|Çmimi Alan dhe Laura, Njoftim për shtyp|

Ekipi i Gjelbër i Kolegjit të Komunitetit Berkshire (BCC) ka marrë Çmimin Alan Silverstein dhe Laura Dubester 2018 për Udhëheqjen Mjedisore të Komunitetit nga Qendra për EkoTeknologji. Ekipi i Gjelbër BCC u themelua në vitin 2008. Ata morën çmimin të Enjten, 26 Prill, në forumin e Ditës së Tokës. Laura Dubester dhe Drejtori i Asociuar i CET Nancy Nylen ishin prezantuesit.

Paraqitja: Zgjidhje të tretura të ushqimit

By |2018-04-02T12:01:57-04:00March 20th, 2018|Dhurimi i ushqimit, Shpërdorim i ushqimit, E gjelbër për Biznes|

Ne jemi të entuziazmuar për të hedhur në treg burimin tonë më të ri: Zgjidhje të Ushqimit të Kota. Kjo faqe në internet u jep bizneseve, ofruesve të shërbimeve dhe politikëbërësve qasje në burimet që u duhen për të adresuar një nga sfidat tona më të mëdha: ushqimin e humbur. CET vepron si një katalizator për të përshpejtuar zhvillimin e një tregu të gjallë për të devijuar ushqimet e harxhuara nga komercialja

Shko tek Top