Rreth Nesh Emily Susan Gaylord

Ky autor nuk e ka mbushur ende në ndonjë hollësi.
Deri më tani Emily Susan Gaylord ka krijuar 47 shënime në blog.

CET vazhdon Ofrimin e Ndihmës së Ushqimit të Humbur në Rhode Island me Mbështetje nga programi i granteve të 11 Hour Racing

By |2021-09-14T09:23:35-04:00Shtator 14th, 2021|Shpërdorim i ushqimit, Njoftim për shtyp, Devijimi i mbeturinave|

Qendra për EkoTechnology (CET) vazhdon Ofrimin e Ndihmës së Ushqimit të Humbur në Rhode Island me Mbështetje nga programi i granteve të 11 Hour Racing Sipas Këshillit të Mbrojtjes së Burimeve Natyrore (NRDC), 40% e ushqimit në SHBA shkon pa ngrënë. Ky ushqim i tretur vlerësohet në rreth 165 miliardë dollarë në vit dhe kur hidhet në një deponi, është

Njoftim për shtyp, ReSource Ipswich: Ipswich, MA ka zhvilluar programin e parë të dekarbonizimit në shtet.

By |2021-04-23T15:03:49-04:00Prill 23rd, 2021|Njoftim për shtyp, Pa kategorizuar|

* Për Publikim të Shpejtë * ReSource Ipswich Ipswich, MA ka zhvilluar programin e parë të dekarbonizimit në shtet. Dekarbonizimi, veprimi i reduktimit aktiv dhe të qëllimshëm të karbonit, është një përbërës kritik i përmbushjes së qëllimeve agresive të klimës së vitit 2050. Ipswich, MA ka zhvilluar planin e parë të veprimit për dekarbonizimin në shtet: ReSource Ipswich, në partneritet me Qendrën për EkoTeknologji (CET)

Njoftim për shtyp i EPA: EPA shpall 12 Grante për Komunitete të Shëndetshme

By |2020-10-21T13:31:58-04:0021st tetor, 2020|Pa kategorizuar|

Njoftime për Lajmet nga Rajoni 01 EPA shpall 12 Grante për Komunitete të Shëndetshme të dhëna në katër shtete të Anglisë së Re si pjesë e Muajit të Shëndetit të Fëmijëve 10/21/2020 Informacioni i Kontaktit: Mikayla Rumph (rumph.mikayla@epa.govkrijoni email të ri) (617) 918-1016 BOSTON - Si pjesë e festimit të saj të vazhdueshëm të Muajit të Shëndetit të Fëmijëve, këtë javë, Agjencia e Mbrojtjes së Mjedisit të SH.B.A.-së (EPA) po shpall 12 Grantet e Komuniteteve të Shëndetshme të dhëna

Njoftim për shtyp: CET për të marrë fonde të EPA për të mbështetur tretjen anaerobe në komunitete

By |2020-10-02T14:45:03-04:00Tetor 2nd, 2020|Energjia e fermës, Njoftim për shtyp, Devijimi i mbeturinave|

Qendra me bazë në Massachusetts për EkoTechnology midis 12 organizatave për të marrë fonde nga EPA për të mbështetur tretjen anaerobe në komunitete 10/01/2020 Informacioni i kontaktit: John Senn (senn.john@epa.govkrijoni email të ri) (617) 918-1019 BOSTON - Sot, Agjencia e Mbrojtjes së Mjedisit të SHBA (EPA) njoftoi se Agjencia zgjodhi 12 marrës për të marrë rreth 3 milion dollarë fonde për të ndihmuar në zvogëlimin e humbjes së ushqimit dhe mbeturinave dhe

Artikull: Williams Pilots Investime Inovative në Projektet Lokale të Reduktimit të Karbonit

By |2020-07-09T13:34:44-04:009th korrik, 2020|Pa kategorizuar|

Foto nga Uebfaqja e Kolegjit Williams Kolegji Williams po piloton një qasje inovative për të investuar në projekte lokale për zvogëlimin e karbonit përmes një partneriteti me CET. Fondi i Klimës së Komunitetit është një portofol i projekteve të buruara dhe zbatuara nga CET që japin ulje të matshme të karbonit, përfitime të konsiderueshme sociale dhe financiare

Shko tek Top