Rreth Nesh Qendra për EkoTeknologji

Ky autor nuk e ka mbushur ende në ndonjë hollësi.
Deri më tani Qendra për EkoTeknologji ka krijuar 322 shënime në blog.

Duke arritur me EcoFellows - Atëherë dhe Tani

By |2021-09-15T09:35:51-04:00Shtator 1st, 2021|EkoFellows, Lajme|

Çdo vit që nga viti 2012, EcoFellows që diplomohen kanë shkuar në mundësi emocionuese në fusha të ndryshme. Për të mësuar se çfarë kanë arritur EcoFellows tonë 2020-2021, Ozette dhe Jared, lexoni! Ku jane ata tani? Jared Shein Ishte mirë të arrije me Jared Shein. Ai drejtoi Programin tonë Virtual të Kontaktit dhe punoi shumë për të

Marrësi i Çmimit 2020-2021: Tregu i freskët i Guido

By |2021-04-14T09:11:41-04:0014th prill, 2021|Marrësi i Çmimit Alan dhe Laura|

Guido's ka treguar një udhëheqje të pabesueshme mjedisore në komunitet: kufizimin e përdorimit të vetëm të plastikës, investimin në efikasitetin e energjisë dhe energjinë e rinovueshme, dhe burimet nga fermat lokale. Guido's ka investuar gjithashtu në një sistem që bluan mbeturinat e ushqimit duke përdorur një mulli të shërbimit të ushqimit të personalizuar, me fuqi industriale. Mbeturinat e ushqimit shndërrohen në slurrë të pasur me energji dhe transportohen në një strukturë tretje anaerobe

Ashley Muspratt - Drejtor i Inovacionit

By |2021-01-29T17:00:57-05:0026th janar, 2021|Udhëheqje|

Ashley Muspratt, Drejtor i Inovacionit, u bashkua me CET në 2018. Në këtë rol, ajo identifikon mundësitë strategjike dhe ato që dalin në të gjithë fushat e fokusit të CET dhe punon me Presidentin dhe Drejtorët e tjerë për të vendosur përparësitë dhe për të sjellë mundësi të realizohen. Ajo ka përvojë të gjerë me programimin e ushqimit të shpërdoruar drejtues të vendit, organizimin e dekarbonizimit të sektorit dhe dekonspirimin. Ajo

Njoftim për shtyp: Paketa e Veglave Zhbllokon Potencialin për Kompostimin e Skrapit të Ushqimit

By |2021-02-04T14:10:49-05:00Janar 2nd, 2020|Pa kategorizuar|

Njoftim zyrtar për shtyp: Për lirimin e menjëhershëm Kontaktoni: Lorenzo Macaluso, 413-218-1543, Lorenzo.Macaluso@cetonline.orgkrijoni email të ri Paketa e Veglave Zhbllokon Potencialin për Kompostimin e Skrapit të Ushqimit Qendra për EkoTeknologji (CET), në partneritet me BioCycle, lëshon një paketë për shtimin e mbetjeve të ushqimit në faqet e kompostimit të prerjeve të gjetheve dhe oborreve - pema e vendimit për komunat dhe operatorët e tjerë të faqeve të kompostimit. (Northampton MA, 5 dhjetor,

BusinessWest: Një raport i ri detajon ndikimin e përpjekjeve për zvogëlimin e mbetjeve ushqimore

By |2021-02-04T14:11:00-05:00Shtator 19th, 2019|Energjisë Kursimeve, E gjelbër për Shtëpi, Fuqia e gjelbër lokale, Energjia e Rinovueshme, Aksesi diellor|

"Kur vlerësojmë ndikimin e këtyre ndalimeve të mbetjeve," tha Mansell për BusinessWest, "ne shohim se ato mund të krijojnë rritje të vendeve të punës, të ndihmojnë të ushqejnë më shumë njerëz të uritur dhe, natyrisht, të rrisin kapacitetin në deponitë ekzistuese." Lexoni artikullin e plotë këtu Mësoni më shumë rreth punës sonë me ushqime të kota: wastedfood.cetonline.org

Shko tek Top