Duke u ngarkuar ...

Jetoni më Qëndrueshëm

Na kontaktoni sot!

Ne besojmë se ndikimi ynë në tokë zvogëlohet një hap në një, dhe veprimet tona kolektive në shtëpi dhe në punë çojnë në ndryshime globale. Ka shumë mënyra për të jetuar të qëndrueshëm, por mund të jetë e vështirë të dihet se ku të fillohet. Ne kemi përpiluar disa burime të dobishme në mënyrë që të filloni të kurseni para dhe burime natyrore nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Kurseni energji në shtëpi
Ulja e mbeturinave në shtëpi