Si të kurseni energji dhe të zvogëloni mbeturinat si qiramarrës

Ne të gjithë duam të bëjmë pjesën tonë për të zvogëluar gjurmën tonë të karbonit në një farë mënyre, por kur nuk zotëroni shtëpinë tuaj, çfarë mund të bëni për të ndihmuar? Ne kemi bashkuar 3 gjëra të shpejta që qiramarrësit mund të bëjnë për të jetuar më të qëndrueshëm dhe për të bërë një ndryshim! Merrni një Vlerësim të Energjisë në Shtëpi Një nga

Papastërtitë në kompostim

Ushqimi i tretur përbën mbi 20% të rrjedhës së mbeturinave të ngurta komunale në Shtetet e Bashkuara. Pjesa më e madhe e këtij ushqimi të tretur përfundon në deponi, me vetëm rreth 4% të këtyre mbetjeve ushqimore të shkojnë në plehra. Kjo është një çështje sepse ndërsa ushqimi zbërthehet në deponi kalon nëpër një proces anaerobe, gjatë

Po, Kjo vërtet është më e qëndrueshme!

Çdo ditë ju merrni vendime që ndikojnë në klimë. Ndonjëherë, gjëja e duhur për të bërë nuk është gjithmonë më e dukshmja - qëndrueshmëria mund të jetë më e kundërta nga sa mund të mendoni. Ne po rendisim disa nga keqkuptimet e zakonshme dhe çfarë të bëjmë rreth tyre. 1. Po, me të vërtetë - përdorni pjatalarëse! Pjatalarësit janë bërë

2021 Samiti i Sistemit Ushqimor URI

Kohët e fundit CET bashkëpunoi me Universitetin e Rhode Island për të krijuar dhe transmetuar një uebinar të përqendruar në çështjen e biznesit për zvogëlimin, shpëtimin dhe riciklimin e ushqimit të humbur. Webinar u moderua nga Përfaqësuesi i Shërbimit Strategjik të CET Coryanne Mansell, dhe përfshiu anëtarë të komunitetit të restorantit dhe rigjenerimit të ushqimit Rhode Island, si dhe një

By |2021-04-29T15:36:41-04:0029th prill, 2021|Pa kategorizuar|

Varësia nga lëndina e Amerikës

Ahh pranvera! Pas një dimri të gjatë e të ftohtë, më në fund po bëhet mjaftueshëm bukur për të dalë nga shtëpitë tona pa pallto, doreza, kapelë, ansamble shami që shumë prej nesh i dinë shumë mirë. Pranvera është një kohë për shëtitje, pikniqe dhe sporte në natyrë, dhe për shumë amerikanë, është gjithashtu koha të hapin barin

Shko tek Top