Programi EcoFellowship

Aplikimet për Programin EcoFellowship 2022-2023 janë tashmë të mbyllura.

Programi EcoFellowship është një pozicion 11-mujor i paguar për të punuar me stafin e CET dhe EcoFellows të tjerë për të kryer një sërë aktivitetesh në lidhje me iniciativat e veprimit të klimës dhe programin arsimor. 

EcoFellows mbështesin iniciativat e CET për të ndihmuar banorët, studentët, institucionet dhe bizneset në të gjithë rajonin në programet e vazhdueshme në efiçiencën e energjisë, shërbimet e energjisë në shtëpi, energjinë e rinovueshme dhe zvogëlimin e mbeturinave përmes riciklimit, ripërdorimit dhe kompostimit. 

EcoFellowship është një i largët pozicion, me mundësinë për punë opsionale personale, në varësi të udhëzimeve të sigurisë.

Rreth Programit dhe Procesit të Aplikimit

Në CET ne kemi kuptim të gjelbër Si EcoFellow, ju na ndihmoni të krijojmë një ndikim të matshëm. EcoFellows punojnë në mënyrë ndër-organizative, me një fokus specifik në shtrirjen dhe angazhimin e komunitetit, komunikimet dhe dyqanin tonë të materialeve të EcoBuilding Bargains. EcoFellowship është një i largët pozicion, me punë personale për personat opsional në varësi të udhëzimeve të CDC.

Procesi i aplikimit:

  • Ne fillojmë të pranojmë aplikime në janar. Aplikimet pranohen direkt përmes tonave karriera faqe.
  • Kandidatët paraqesin një letër motivuese, rezyme dhe një model shkrimi prej 200.
  • Kandidatët e përzgjedhur kanë një intervistë dhe pasqyrë të shkurtër informuese, pasuar nga një intervistë me komitetin e punësimit.

Zhvillim profesional:

  • Orientimi dy javor
  • Mundësi mujore të zhvillimit profesional
  • Mundësia për të marrë pjesë në konferenca
  • Rrjetëzimi dhe zhvillimi i karrierës

Paga dhe përfitimet e EcoFellowship:

EcoFellowship paguan 17 dollarë në orë për 40 orë në javë (për kohëzgjatjen e programit) si tarifë bazë, me rregullime të bëra për koston e jetesës në varësi të vendndodhjes, me një bonus shtesë prej 2,000 dollarësh në përfundim të programit. Përfitimet përfshijnë: sigurimin shëndetësor; të sëmurë me pagesë, pushime dhe pushime; 403 (b); rimbursimi i furnizimeve dhe kilometrave, si dhe një plan rimbursimi për telefonin celular.

"Mundësitë e zhvillimit profesional dhe udhëzimet për karrierën e dallojnë EcoFellowship nga çdo punë e zakonshme, ashtu si niveli i punës me të cilin besohen EcoFellows e veçon atë nga një praktikë tipike. Të jesh një EcoFellow do të thotë të kesh një sistem mbështetës të stafit CET përreth jush që është i vendosur t'ju ndihmojë të bëheni një udhëheqës në fushën e mjedisit. "

Matt Brodeur , EkoFellow '17

"Bursa është një mundësi e mahnitshme për të mësuar më shumë rreth efikasitetit të energjisë, reduktimit të mbeturinave dhe punë të tjera të lidhura me qëndrueshmërinë, duke përmirësuar aftësitë dhe përvojën profesionale. Bursa është unike në atë që ofron një ekuilibër të madh midis punës me kohë të plotë në mënyrë autonome, dhe fitimit të më shumë njohurive, dhe më lejon të eksploroj atë që jam i apasionuar brenda fushës së mjedisit. Të gjithë ndërsa punoni së bashku me disa bashkëpunëtorë tepër mbështetës dhe të dhembshur! "

Ozette Ostrow , EkoFellow '21

"Kjo EcoFellowship më lejoi të krijoj përvojën time dhe ta përshtat me të vërtetë sipas interesave të mia. CET kujdeset vërtet për atë që ne jemi të interesuar dhe na ndihmon të arrijmë këto qëllime. "

Natasha Nurjadin, EkoFellow '19

"EcoFellowship është një mundësi një herë në jetë që ju jep përgjegjësinë e një pune me kohë të plotë dhe lirinë për të eksploruar interesat tuaja të karrierës. Ishte një pikë mahnitëse kërcimi për karrierën time dhe më dha qasje në një rrjet të tërë njerëzish që më kanë ndihmuar gjatë rrugës. Unë definitivisht nuk do të isha këtu ku jam sot pa Programin EcoFellowship! ”

Brian Premo, EkoFellow '20

“Ndryshe nga pozicionet tradicionale të nivelit fillestar, unë jam duke marrë mundësinë për të punuar në projekte me ndikim nga afër dhe në detaje. Mjedisi transparent dhe inkurajues në CET më ka lejuar të kuptoj vlerën e një komuniteti bashkëpunues dhe të rrjetëzuar mirë. ”

Morgan Laner, EkoFellow '19

"Unë u bashkova me EcoFellowship për t'u ekspozuar ndaj karrierave të reja në qëndrueshmëri dhe për të fituar aftësi që më duhen për të vazhduar përpara ... Nëse të qenit një udhëheqës i ardhshëm mjedisor është qëllimi juaj, EcoFellowship është një hap i madh për të katalizuar karrierën tuaj!"

Willow Cohn, EkoFellow '18

"Kjo Bursë ishte plot me përvoja shpërblyese, nga ditët e zhvillimit profesional në prezantime, nga të qeshurat me kolegët në ditët e konferencës. Si EcoFellows, ne po arrinim vazhdimisht aftësi të reja, të ekspozuar ndaj mundësive të rrjetit dhe të mirëpritur nga kolegët. "

Coryanne Mansell , EkoFellow '16

“Kjo Bursë më ka vendosur një standard se si duhet të funksionojnë mjediset e punës; të gjithë janë të sjellshëm, ndihmues, mbështetës dhe jo gjykues, ndërsa në të njëjtën kohë prodhojnë punë në mënyrë efikase dhe profesionale. Të besosh kaq shumë përgjegjësi në një punë të nivelit fillestar është e rrallë, kështu që të kesh atë privilegj në CET më ka ndihmuar të rritem si personalisht ashtu edhe profesionalisht. "

Olivia Horwitz, EkoFellow '19

"Unë jam shumë mirënjohës për CET dhe që kam përvojën e EcoFellowship. Ka qenë aq e dobishme të kem një kuptim solid të komunikimit dhe dizajnit grafik në rolin tim aktual. Më pëlqen gjithashtu sa afër është akoma grupi im EcoFellow! Të 5 ne arrijmë çdo disa muaj dhe ka qenë e dobishme, si tani ashtu edhe gjatë Bursës sonë, të kemi një grup bashkëmoshatarësh që mbështesin njëri -tjetrin jo vetëm në jetën tonë personale, por edhe duke zgjeruar karrierën tonë dhe duke ndërmarrë hapat e ardhshëm në jetët tona."

Aliza Heeren, EkoFellow '17

"EcoFellowship është një mundësi kaq unike në krahasim me punët ose praktikat e tjera sepse na është dhënë një përgjegjësi e madhe dhe kemi pritshmëri të larta, ndërsa na jepet gjithashtu udhëzim dhe mbështetje ndërsa mësojmë aftësi të reja. Ndihem shumë me fat që jam pjesë e një programi kaq mahnitës! ”

Chiara Favaloro, EkoFellow '17

"Pozicioni i EcoFellowship është një kalim i shkëlqyeshëm midis kolegjit dhe karrierës dhe unë vazhdoj të mësoj dhe të rritem çdo ditë. Stafi në CET është miqësor, ndihmues dhe punëtor, dhe unë vërtet kënaqem me punën time në CET. Unë jam jashtëzakonisht mirënjohës për përvojën për të bërë një ndikim të matshëm në komunitetin përreth meje ... "

Avery Cross, EkoFellow '18

"Ky program 10-mujor i paguar është një mënyrë e shkëlqyeshme për të fituar aftësi dhe përvojë të vlefshme në lidhje me efikasitetin e energjisë, ruajtjen e burimeve dhe qëndrueshmërinë, si dhe udhëzime në planifikimin e karrierës dhe zhvillimin profesional."

Brittney Topel, EkoFellow '16

"Unë me të vërtetë nuk mund të kërkoja për një hap të parë më të mirë në karrierën time menjëherë jashtë kolegjit. CET më ka dhënë një ekuilibër të pabesueshëm të përgjegjësisë dhe ndikimit së bashku me mentorimin dhe trajnimin. "

Fiton Kostantini , EkoFellow '17

"Duke dalë menjëherë nga kolegji, mendoj se është e pazakontë të gjesh një punë ku përfshihesh në një larmi kaq të madhe përvojash pune dhe ku qëllimeve dhe interesave të tua u kushtohet vëmendje aq e madhe. EcoFellowship është një kalim i mrekullueshëm midis kolegjit dhe karrierës, dhe na është dhënë një kombinim i përsosur i udhëzimeve dhe pronësisë individuale të punës që bëjmë. Të gjithë në CET kujdesen vërtet për rritjen tonë si ambientalistë ashtu edhe qenie njerëzore. ”

Beki Kalish, EkoFellow '19

"Kjo Bursë ka shumë mundësi që më kanë lejuar të kuptoj se çfarë dua të bëj me arsimin dhe karrierën time të ardhshme. Gjëja më e madhe në lidhje me Bursën është se si zgjat një vit. Nëse vendos të vazhdoj karrierën time në mjedis, jo vetëm që kam përvojë profesionale, por kam fituar aftësi të reja dhe kam rritur jashtëzakonisht zhvillimin tim profesional. E gjithë përvoja e të qenit një EcoFellow është unike, tërheqëse dhe mbi të gjitha e mahnitshme! "

jonathan ruiz, EkoFellow '19

Alumni i EcoFellowship

EcoFellows punojnë në të gjithë vendin në një larmi pozicionesh. Këtu janë ato ku vetëm disa kanë përfunduar.

1

Ozette Ostrow '21

1
1

Jared Shein '21

1
1

Molly Craft '20

1
1

Belén Rodríguez '20

1
1

Brian Premo '20

1
1

Maeghan Klinker '20

1
1

Jonathan Ruiz '19

1
1

Natasha Nurjadin '19

1
1

Morgan Laner '19

1
1

Shelby Kuenzli '18

1
1

Winn Costantini '17

1
1

Chiara Favaloro '17

1
1

Diana Vasquez '16

1
1

Kelsey Colpitts '16

1
1

Claire Gerner '16

1
1

Jenny Goldberg '15

1
1

Nathan Shuler '15

1
1

Sarah Hebert '14

1
1

Heather Merhi-Mathews '14

1
1

Katelyn Tsukada '13

1

Faleminderit Mbështetësve Tanë Bujar: