Fillimi2022-04-01T12:41:31-04:00

Kurseni para, rrisni shëndetin dhe komoditetin e shtëpisë tuaj,
dhe ndihmoni biznesin tuaj të performojë më mirë.

Na kontaktoni sot!

BIZNESE

Ne mund të ndihmojmë në identifikimin e mundësive më të mëdha për kursimin e kostos ndërsa përmirësojmë performancën mjedisore. 

Mëso më shumë!

Pronarët e shtëpive

Ne kemi përpiluar disa burime të dobishme në mënyrë që të filloni të kurseni para dhe burime natyrore nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Mëso më shumë!

Contractors

Ne mund t'ju ndihmojmë të integroni praktikat praktike të ndërtimit me performancë të lartë gjatë ndërtimit, duke rritur performancën e energjisë në shtëpi.

Mëso më shumë!

Lexoni Blogun tonë

Lexoni blogun tonë për këshilla, teknika dhe lajme rreth zgjidhjeve të qëndrueshme.

Mëso më shumë!

Ndikimi ynë i misionit 2020

0
Numri i shtëpive që mund të hiqen nga rrjeti për një vit për shkak të kursimit të energjisë
0
Numri i makinave që mund të hiqen nga rruga për shkak të emetimit të karbonit të zvogëluar
0
Numri i deponive që mund të mbushim me mbeturinat që zvogëlonim
$0
Sasia e energjisë gjatë gjithë jetës dhe kursimeve të mbetjeve të prodhuara për banorët dhe pronarët e bizneseve
0
Numri i njerëzve që u shërbyem në komunitetin tonë

Shikoni video rreth disa prej punëve tona të fundit

Hotel Lenox
Devijimi i tretur i ushqimit

Leyden Woods
Strehim i përballueshëm me efiçiencë të energjisë

Tavolina e Pjekjes së gjyshes
Materialet e rikuperuara të ndërtimit

Çfarë thonë klientët tanë

"CET ndihmoi Super Brush të lundrojë në programin stimulues të energjisë MassSave duke rezultuar në një zbritje prej 45,000 $ për projektin. Projekti është i mirë për kompaninë, punonjësit e tyre dhe shëndetin ekonomik të Massachusetts."

Phil Barlow, Shitje dhe Inxhinieri në McCormick Allum Co. Inc., Konsumator Komercial i Efiçencës së Energjisë

"Qendra për EkoTeknologji bën një punë të jashtëzakonshme duke punuar me bizneset për të siguruar mundësi riciklimi për t'u treguar atyre se çfarë mund të bëjnë për t'u siguruar që me të vërtetë të përfitojnë jo vetëm nga mjedisi, por edhe nga avantazhet ekonomike të riciklimit ... ata janë shumë proaktivë dhe përdorues organizim miqësor."

Komisioneri i MassDEP Marty Suuberg

"CET kreu auditimin tim të parë të energjisë në shtëpi në vitet 1970 dhe programet e tyre më kanë kursyer para dhe që nga ajo kohë kanë zvogëluar ndikimin tim në mjedis. Tani, përmes Solar Access, do të kem pak ose aspak faturë elektrike plus kosto më të ulëta të ngrohjes dhe bonusin e shtuar të kondicionimit të ajrit. Ky është programi i parë që me të vërtetë bëri kuptim të shkëlqyeshëm financiarisht. Falë zbritjeve dhe stimujve, unë do të zotëroj të gjithë sistemin për më pak se sa do të kisha shpenzuar për ngrohje dhe energji elektrike nëse nuk do ta instaloja atë."

Nick Noyes, Konsumatori i Hyrjes Diellore

Dhuroni në Qendrën për EkoTeknologji

mësimi i plehut
hapet në një dritare të reBëni një dhuratë sot!

Si një jofitimprurëse 501 (c) (3), CET punon me partnerë në të gjithë rajonin për të ndihmuar në transformimin e mënyrës sesi jetojmë dhe punojmë për një komunitet, ekonomi dhe mjedis më të mirë - tani dhe për të ardhmen. Ju mund të ndihmoni duke bërë një dhuratë të zbritshme nga taksat sot. Donacioni juaj mbështet përpjekjet tona për informim dhe edukim, duke na ndihmuar të bëjmë kuptim të gjelbër për më shumë njerëz.

Lajmet e fundit

Lexoni blogun tonë për këshilla, teknika dhe lajme rreth zgjidhjeve të qëndrueshme.

SHIKONI T ALL GJITHA ARTIKUJT

Ngjarje

Qendra për Partnerë të EkoTeknologjisë

1

Faleminderit shumë partnerëve tanë nga rajoni dhe më gjerë që e bëjnë të mundur këtë punë.

Ne jemi të ngazëllyer për t'ju ndihmuar të gjeni zgjidhje për të kursyer energji dhe për të zvogëluar mbeturinat.

NA KONTAKTONI
Shko tek Top