Се вчитува ...

Подобрете ги перформансите на зградата

Контактирајте не денес!

Тимот за градење високи перформанси на CET им помага на градежниците да имаат зелена смисла со интегрирање практични практики за градење со високи перформанси за време на изградбата, зголемувајќи ги енергетските перформанси на домот.

Нашиот тим е акредитиран од Алијансата за истражување на системи како сертификатори на модуларни постројки Енергија стар.

CET исто така доби признание од Институтот за архитекти од Западната масовна Америка.

Заштедете енергија на лице место
Намалете го отпадот на локацијата