Вчитување на настани
Овој настан помина.

MassRecycle 2021 Fall Social Awards & Awards Celebration (виртуелно)

Оваа годишна прослава ги обединува општинските претставници, клучните носители на одлуки од локалната и државната власт, претставници на индустријата за рециклирање, ентузијасти за рециклирање и други организации за да се вмрежат и да се погледнат следната година.

Зошто да се придружите?

  • Образование и насоки за најдобрите практики
  • Поврзете се со други професионалци во индустријата за отпад и рециклирање
  • Учество во државната дискусија за управување со производи, и ПОВЕЕ!

Регистрирајте се тука: https://recyclingworksma.com/events/massrecycle-2021-virtual-fall-social-awards-ceremony/

Оди до врвот