Направете подарок намален за данок

се отвора во нов прозорецДонирајте!

Климатските промени се закануваат на нашата животна средина, здравје и просперитет. За среќа, можеме
драматично ја намалуваат оваа закана со тоа што стануваат поефикасни во енергијата и користат помалку материјали во
нашиот секојдневен живот. CET соработува со десетици илјади луѓе годишно и, додека се повеќе
мотивирани од кога било да направат вистински промени, тие честопати немаат информации и алатки потребни за тоа
преземе акција. Ние сме посветени да ја ставиме моќта за промена во рацете на луѓето од сите
прошетка по живот и зајакнување на нашата заедница, економија и животна средина.

Во време преполно со неизвесност, од суштинско значење е да препознаеме дека секој од нас има моќ за тоа
направи разлика.

Знаеме дека секоја позитивна акција што ќе ја преземеме сега е од клучно значење за да се направат значителни намалувања на нашиот јаглероден отпечаток и да помогнеме да се достигнат клучните пресвртници потребни за да се избегнат најлошите влијанија на климатските промени.
Работиме низ целиот регион за да ги поврземе луѓето и деловните субјекти со практични решенија што даваат мерливо влијание. Заедно можеме да го зголемиме просперитетот и благосостојбата и да обезбедиме идните генерации да уживаат во здрав, одржлив живот.

се отвора во нов прозорецНаправете подарок денес

Остави наследство!

Вашиот подарок за наследство до Центарот за Екотехнологија има моќно влијание врз нашата способност да им обезбедиме на луѓето ресурси и мотивација да преземат акција за спречување на влијанието на климатските промени, осигурувајќи го здравјето и одржливоста на нашата заедница за следните генерации.

Дознајте повеќе за дарувањето наследство
1