Искуство за EcoFellowship: Озет Остроу

By |2021-01-22T17:07:12-05:00Јануари 22nd, 2021|Искуства на EcoFellow 2020-2021 година, Еко -соработници, Маркетинг, Теренски|

Кога ја видов позицијата EcoFellowship, мислам дека звучно задишав. Изгледаше како совршена можност да ја претворам мојата страст кон околината во значајна работа. Се чинеше дека е одлична лансирна рампа за кариера во областа на животната средина; особено ако се земе предвид дека, кога аплицирав, сè уште немав идеја што сум

Идни заштитен современ дом

By |2019-02-15T15:45:53-05:00Декември 6th, 2015|Архитектура, изградба, Маркетинг|

Технологијата е тука да остане Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus purus nisl, elementum vitae resultat at, tristique ut enim. Sed ut gentleissim leo. Nullam sed metus id sapien faucibus rhoncus sed at magna. Нулам егет орнаре лео, егет аликвам анте. Sed cursus malesuada fringilla. Cras porta ipsum sed nibh consectetur,

Оди до врвот