Брајан Премо

За Тоше Брајан Премо

Овој автор се уште не пополнети никакви детали.
Досега Брајан Премо создаде 10 записи во блогот.

Посетете не Виртуелно на овие претстојни настани!

By |2020-05-19T12:12:43-04:00Мај 13th, 2020|Некатегоризирано|

Иако оваа сезона нема да можеме да видиме многу од вас лично на пролетни саеми и на пазарите на земјоделци, ние напорно работиме за да ви овозможиме многу возбудливи настани на Интернет! Проверете ги нашите закажани вебинари, како и саемите закажани за оваа есен и не заборавајте да ја проверите нашата страница Настани

Стапчиња и цигли

By |2020-04-17T11:15:58-04:00Април 17th, 2020|EcoBuilding поволни цени, Повторно користени градежни материјали, Одржливост|

Уникатно шопинг искуство започнува веднаш штом ќе ја отворите влезната врата на Sticks & Bricks. Светлината го преплавува изложбениот салон, осветлувајќи ги сите софистицирани парчиња мебел и растенија што се расфрлани низ целиот свет, создавајќи пријатна и домашна атмосфера. Оваа локална продавница за мебел по мерка нагласува елементи за повторна употреба во нивниот дизајн. Многу од нивните парчиња

Креативна повторна употреба: Држач за слика на шарка на врата

By |2020-02-28T13:26:29-05:00Февруари 28th, 2020|Креативна повторна употреба, Повторно користени градежни материјали, Одржливост, Пренасочување на отпад|

Дали барате начин да ги прикажете вашите незаборавни фотографии? Наместо да купувате нешто ново, заштедете пари и ресурси следејќи ги овие упатства за обновување на обновените шарки на вратите во држачи за слики. Овој проект за велосипеди ќе додаде совршен рустикален допир на вашиот простор! Овие шарки на вратите се купени од EcoBuilding Bargains, the

Замени за нула отпад за да се елиминира пластиката за еднократна употреба во вашата кујна

By |2020-02-21T12:34:21-05:00Февруари 21st, 2020|Остатоци од храна, Рециклирање, Одржливост, Некатегоризирано, Пренасочување на отпад, нула отпад|

Пластиките за една употреба се користат само еднаш пред да се фрлат или рециклираат. Некои од овие артикли вклучуваат работи како пластични кеси, сламки, мешалки за кафе, шишиња вода и пакување храна. Од 2015 година, Соединетите држави беа најголемиот генератор на отпад од пластично пакување по глава на жител. Ова е голем проблем затоа што

Рециклирајте попаметно не потешко: 5 совети за рециклирање

By |2020-01-29T17:37:34-05:00Јануари 28th, 2020|образование, Рециклирање, Работи за рециклирање, Одржливост, Пренасочување на отпад|

Знаеме дека рециклирањето може да биде збунувачко! Правилата околу рециклирање постојано се менуваат и се развиваат. Во овој блог, ќе обезбедиме неколку совети што може да се следат лесно, како правилно да се рециклираат во Масачусетс. Наједноставниот начин да се утврди дали некој предмет може да се рециклира или не во Масачусетс, е да ја проверите Рециклопедијата. Ова е алатка

Оди до врвот