Се вчитува ...

Подобрување на деловните перформанси

Контактирајте не денес!

Бизнисите и институциите насекаде имаат корист од подобрувањето на еколошките перформанси и нивната крајна линија. Предностите вклучуваат помагање на животната средина, намалување на трошоците, привлекување клиенти и мотивирање на вработените. Центарот за Екотехнологија работи со бизниси, непрофитни организации, болници, фарми, колеџи и универзитети, училишта и други организации за да ги подобрат своите операции преку енергетска ефикасност, обновлива енергија и намалување на отпадот. Можеме да помогнеме во идентификувањето на најголемите можности за заштеда на трошоците, истовремено подобрувајќи ги перформансите на животната средина. Ние исто така им помагаме на организациите да дизајнираат и спроведат програми за да ги постигнат своите цели.

Заштедете енергија на работа
Намалете го отпадот на работа