Се вчитува ...

Liveивејте поодржливо

Контактирајте не денес!

Ние веруваме дека нашето влијание врз земјата се намалува чекор по чекор, а нашите колективни активности дома и на работа доведуваат до глобални промени. Постојат многу начини да се живее одржливо, но може да биде тешко да се знае од каде да се започне. Составивме неколку корисни ресурси за да можете да започнете да заштедувате пари и природни ресурси веднаш од удобноста на вашиот дом.

Заштедете енергија дома
Намалете го отпадот дома